kapat
14.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Yay burcunda doğan Yeni Ayın etkisiyle kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olabileceği gözleniyor. Şimdiye kadar merak duymadığınız konularla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
İleriyi düşünerek düzenlemeler ve planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Eşinizin ve ailenizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi oldukça mutlu edebilir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Karşıt burcunuzda doğacak olan Yeni Ayın etkisiyle gün ikili ilişkilerinizde bir takım karmaşalar yaşayabileceğiniz görülüyor. İşbirliği konusunda iyimser olsanız da zorluk çekebilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Yeni Ayın etkisyle kendinizi ayrıntı gerektiren işleriniz için yoğunlaştırabilir, günlük işlerinize hız kazandırabilirsiniz. Çalışma ortamınızda otoritelerin desteğini alabileceğiniz görülüyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Sevdiğinizle birlikte eğlenceli ortamlarda bulunabileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Birlikte gezi ve tatil hazırlıkları yapabilir ve çok eğlenebilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Eviniz ve güvenliğiniz için planlamalar yapabileceğiniz ve kendinizle başbaşa kalmaktan zevk alabileceğiniz bir gündesiniz. Görüşmelerinizi ertelemek ve tek başınıza kalmanız iyi olacaktır.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Çevrenizle işletişiminizin yoğun olacağı aktif geçebilecek bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba harcayabilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Maddi konularda alacağınız kararların sizin kadar başkalarını da etkileyebileceği bir gün.. Tarafsız ve ileri görüşlü yaklaşımlarınız her konuda istikrarlı olamnıza yardımcı oluyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Yeni Ayın burcunuzda doğacağı bu gün kendinizle ilgili başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz... Mantığınızla karar almak daha doğru görünse bile iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmemelisiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yeni Ayın etkisiyle bilinçaltı dinamiklerinizin çok güçlü olabileceği bu gün içgüdülerinize güvenmek isteyebilirsiniz. Hareket halinde olmaktansa geçmiş deneyimlerinizden yararlanarak planlar yapmak sizin için daha iyi olacaktır.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Çevrenizi etkilemekte çok başarılı olacağınız bu gün arkadaşlarınızla ilişkilerinizde rahat olmalısınız. Genel psikolojinizin meslek ve aile yaşantınızı da olumlu etkilemesi mümkün.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Meslek yaşantınızda gözönünde bulunmak isteyebileceğiniz hırslı bir çalışma günü sizi bekliyor. Sezgilerinizin yüksek oluşu başarıya nerede ulaşabileceğinizi görmenize yardımcı olabilir.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır