kapat
14.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Fahişenin intikamı geri tepti

Kendisine para ödemeyen müşterisini şarbonla tehdit eden Avusturyalı hayat kadını 1 yıl hapis cezası aldı
Avusturya'nın başkenti Viyana'da, müşterisi olan 53 yaşındaki bir doktoru, ''şarbon yolda'' mesajı göndererek, tehdit eden Slyvia adlı bir hayat kadını, 1 yıl hapse mahkum oldu.

Cep telefonuyla ''şarbon yolda'' ve 200 bin şiling para talebine ilişkin mesajları gönderdiğini itiraf eden Slyvia, duruşmada şunları söyledi: ''Doktor, Ekim ayından beri beni sık sık ziyaret etti. Ruhsal bir bunalım geçiriyordu ve bana tüm sorunlarını anlatıyordu. Bir gün çok içkili olarak geldi ve evimdeki birçok eşyayı kırıp döktü. Eşyalarıma verdiği zarar karşılığında kendisinden 200 bin şiling istedim, vermek istemedi. Cep telefonu ile parayı ödemesini aksi takdirde para tahsilatı yapan bir şebekeyi haberdar edeceğimi söyledim, yine cevap vermeyince bu kez de gazetelerden okuduğum şarbon haberlerinin de etkisiyle 'şarbon yolda' mesajını geçtim. Korkutarak paramı almak istedim.''

ÖZÜR DİLEDİ AMA..
Slyvia'nın özür dilemesine rağmen, duruşma hakimi Herbert Fuchslehner, 15 dakika süren duruşmada, ''şarbon göndereceğini söylemenin ciddi bir tehdit olduğunu'' belirterek, hayat kadınını 1 yıl hapis cezasına mahkum etti. Hayat kadını Slyvia, avukatıyla yaptığı görüşmeden sonra, itiraz hakkını kullanmadan verilen cezayı kabul ettiğini açıkladı. ABD'deki 11 eylül terör eylemlerinden sonra Avusturya'da şarbon ihbarlarındaki artmış, Adalet Bakanlığı, ''şarbon şakası yapanlara da ceza verilebilmesi için'' yeni bir yasal düzenleme yapmıştı. Slyvia adındaki hayat kadını da ''şarbon şakası'' yüzünden ceza alan ilk Avusturyalı oldu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır