kapat
13.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Fatih imzaya kaldı

Abdurrahim Albayrak, Mallorca ile 600 bin Mark'a anlaşıp Fatih Akyel'i geri aldı. Galatasaray, Avusturya maçı sonrası milli futbolcuyla sözleşme imzalayacak.

Fatih'e para yok
G.Saray, sezon başında İspanya'nın Mallorca takımına verdiği defans oyuncusu Fatih Akyel'e Avusturya maçı sonrasında kavuşuyor. Sarı-kırmızılı yöneticiler, bir süredir İspanya'da rahatsız olan ve dönmek isteyen futbolcuyla tüm şartlarda anlaşma sağladıktan sonra Mallorca ile temas kurdu.

Futbol Şubesi Sorumlusu Abdurrahim Albayrak, Fatih için İspanyol kulübü ile 600 bin Mark karşılığında anlaşma sağladı. Fatih'in sezon başında Mallorca'dan aldığı 1 milyon Mark'ın 600 bin'i İspanyol kulübüne geri verilecek. Fatih ise G.Saray'da sezon sonuna kadar para almadan forma giyecek.

Capone idmana çıktı
Bu gelişmeler sonrasında, Milli Takım kampında bulunan Fatih Akyel, dün Florya'da G.Saray Teknik Direktörü Lucescu ile özel bir görüşme yaptı. Romen hocanın Fatih'e, "Giderken 'Seni yine aramızda görmek isterim' demiştim. Dileğim gerçekleştiği için memnun oldum" dediği kaydedildi. Bu arada Fatih'in, 2. Başkan Altaylı hakkında söylediği sözler için, imza töreninde medya önünde özür dileyeceği öğrenildi. Diğer tarafdan G.Saray'ın Trabzonlu Gökdeniz'i de transfer etmek istediği fakat Trabzon'un Berkant+1 milyon dolar istemesi üzerine bu transferden vazgeçildiği öğrenildi. Öte yandan sakatlıkları geçen Perez ve Capone dün ilk defa takımla çalıştı.

YAŞAR YALÇIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır