kapat

16.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
"Baba, seni seviyorum"
Babalar için kızları gözbebekleridir; kimselere layık görülmeyen, kimselerle paylaşılamayan. Kızlar içinse babalar ilk aşk; hayatlarına giren tüm erkekleri kıyasladıkları 'idol'.
Yılların yenemediği aşk
Her yaş döneminde kız çocukla baba arasındaki ilişki değişik bir şekle bürünüyor. İşte bir kadının doğduğu andan itibaren, farklı yaş dönemlerinde babasıyla arasındaki ilişki, karşılıklı duyguları ve düşünüp söyleyemedikleri...
"Tek eksiğim bir bebek!"
Pınar Aylin'in en sevdiği mekân olan Maçka'daki Schnitzel Restaurant, onun hem şehir yaşantısı, hem de doğa ile içiçe olabildiği yer. O her ikisinden de vaz geçemiyor. Vazgeçemeyeceği diğer şey de eşi Mert. Bir de mutluğunu perçinleyeceğine inandığı doğacak olan bebeği!
"Hippie"esintileri
Moda'da 60'lı yıllara hızlı bir dönüş yaşanıyor. Zaman, sandıkları karıştırıp annenizin o yıllarda giydiklerini değerlendirme zamanı...
Çiğ mi yesek pişmiş mi?
Sebzeleri pişirerek mi yoksa çiğ çiğ yemek mi daha sağlıklı? Amerika'da yapılan bir araştırma, pişirilmiş sebzelerin daha sağlıklı olduğunu ortaya koydu.
Vücudun güzelliğini bozan tüyler
Kadınların vücutlarında görülen aşırı tüylenmeden kurtulmak için, sebeplerini ve tedavi yöntemlerini bilmek gerekiyor.
Güzellik sporla başlar
Spor yapmak hem vücudun güzelleşmesini sağlıyor, hem de sağlıklı bir hayat sunuyor. Üstelik spor merkezleri, pek çok konforu da beraberinde sunuyor.
ELİF ERGU
"Kadınlığımızı ispatlarız!"

Her insanın övündüğü bir yanı vardır. Başardığı, iyi yaptığı, ispatladığı işlerle ya da elde ettikleriyle herkes övünür.
ÖMÜR YAVUZ
Babam, özgürlüğüm ve ben

Bazı babalar bisiklete binmeyi, uçurtma uçurmayı falan öğretir. Benim babam özgürlüğü öğretti bana. Bu nasıl öğretilir diye sormayın, bilmiyorum. Mutluluğun resmini yapmak gibi bir şey... Öğretti işte.
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır