kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bu dükkandan sağ çıktı

Giriş Saati : 29.04.2009 16:44
Güncelleme : 29.04.2009 22:28
Yeni Haber
Van'da un yüklü bir kamyonun devrilmesi üzerine küçük bir bakkal yerle bir olurken, olay sırasında iş yeri içinde olan sahibinin yara almadan kurtulması yakınları tarafından sevinçle karşılandı...
Edinilen bilgiye göre kaza, Cevdet Paşa Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Lisesi yanındaki Hanikoğlu Sokak'ta meydana geldi. Salih Y. yönetimindeki un yüklü 13 KA 631 plakalı kamyon, sokaktan geçerken karşı yönden gelen araca çarpmamak için ani olarak direksiyon kırdı. Kamyonun sağ tekerinin yolun yanından geçen kanala kaymasıyla birlikte araç, içerisinde Yavuz Demir isimli şahsın bulunduğu bakkal dükkanının üzerine devrildi. Kamyonun devrilmesiyle bakkalın duvarları ve çatısının çökmesiyle tamamen çöktü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Olaydan yara almadan kurtulan bakkal sahibi Yavuz Demir, içeride olduğu sırada büyük bir gürültüyle duvarların çatlağını söyledi. Demir, bunun üzerine kendisini arka kapıdan dışarı atarak ne olduğunu anlamaya çalıştığını belirterek "Dışarı çıkar çıkmaz bakkal tamamen çöktü. Toz bulutlarının arasında bir kamyonun bakkalın üzerine düştüğünü gördüm. Sürücü o ara kendisini kapıdan dışarı attı. Çok şükür hiç birimize bir şey olmadı. İçeride bulunan 3 buzdolabı, 1 televizyon ve yaklaşık 20 bin TL'lilik malzeme zarar gördü" dedi.

Kazadan sonra olay yerine gelen trafik ekipleri tutanaklarını hazırlarken, kamyonun çekici ile devrildiği yerden kaldırılacağı bildirildi.