kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Katillerin elinden uyur gibi yaparak kurtuldu

Ufuk SOYHAN / SABAH
28.04.2009
Boğazı kesilerek öldürülen marketçinin oğlu, gece kar maskeli iki kişiyi evde bir şey ararken görünce uyuma numarası yaptığını söyledi..
Denizli'nin Pınarkent beldesinde kendisine ait binada market işleten 45 yaşındaki Mehmet G. önceki gece geç saatlerde işyerini kapattıktan sonra, aynı binada dıştan merdiveni bulunan, üçüncü kattaki evine çıktı. Burada kimliği belirsiz kişiler, marketçinin boğazını kesti. Saldırganlarla boğuştuğu anlaşılan Mehmet G. kan kaybından öldü. Sabah gün ağardığında talihsiz adamın 11 yaşındaki oğlu B.G. annesini uyandırarak, gece evde kar maskeli ve takım elbiseli iki kişiyi gördüğünü, babasını da kapının önünde hareketsiz yatarken bulduğunu söyledi. Semra G. kapının önüne çıktığında eşinin kanlar içindeki cesediyle karşılaştı.

KAMERAYI KESTİLER
İhbar üzerine eve gelen jandarma çevrede yaptığı incelemede, talihsiz adamın evini ve marketini gören karşı taraftaki bir başka marketin güvenlik kamerasının kablosunun kesildiğini belirledi. Kayıtlar incelendiğinde kameranın bağlantı kablosunun saat 01.38'de kesildiği, son görüntülerde ise Mehmet G.'nin marketinin önünde bir otomobilin durduğu anlaşıldı. Vahşice katledilen Mehmet G.'nin cep telefonu da kayıp...

'BEN DE ÖLÜRDÜM'
Jandarma, öldürülen adamın eşi Semra G.'yi ve maktulün gece en son birlikte olduğu 4 arkadaşını gözaltına aldı. Olayın tek tanığı B.G. sabah üstü açıldığı için üşüyerek uyandığını, dış kapının açık olduğunu, babasının kapının önünde hareketsiz yattığını, kar maskeli ve takım elbiseli iki kişinin evin içinde bir şeyler aradığını görünce korkup uyur gibi yaptığını, hava aydınlanınca annesine haber verdiğini söyledi. 11 yaşındaki B.G. "O anda kalksaydım beni de öldürürlerdi" dedi. Çevresine faizle borç para verdiği öne sürülen marketçinin tanıdığı birileri tarafından borçalacak meselesi nedeniyle öldürülmüş olabileceği ihtimali değerlendiriliyor. Mehmet G.'nin ismi açıklanmayan bir kişiden 18 bin TL dolayında alacağı bulunduğu öğrenildi.