kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

6 eş, 5 şüpheli ölüm

İLHAN DEMİRCİOĞLU / SAMSUN SABAH
Giriş Saati : 29.04.2009 15:56
Güncelleme : 29.04.2009 22:48
Yeni Haber
Samsun'da yaşayan Hasan Ünlü isimli vatandaş evinde ölü olarak bulundu. Ünlü'nün, daha önceki 4 kocası kalp krizi ve beyin kanamasında ölen Gürcistan uyruklu eşi, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı...
Olay Belediyeevleri Mahallesi Akçay Sokak Sancak Apartmanı 26 numaralı evin ikinci katında meydana geldi. Eşinin ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri, 81 yaşındaki Hasan Ünlü'yü banyoda kanlar içinde buldu.

Başına sert bir cisimle vurularak öldüğü anlaşılan yaşlı adamın Gürcistan asıllı Türk vatandaşı Leila Ünlü(59) ile 2 yıl önce evlendiğini belirledi. Ceset, savcılık talimatıyla otopsi için Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken polis de araştırmasına başladı.

Ünlü'nün kafasına sert bir cisimle vurulduğu bu nedenle de beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği ihtimalini değerlendiren polis, Gürcistan uyruklu eşi gözaltına aldı. Leila Ünlü, götürüldüğü Samsun Emniyet Müdürlüğünde Cinayet Masası ekiplerince sorgulanmaya başlandı. Soruşturmayı derinleştiren polisler ilginç detaylara ulaştı.

Polis, yaptığı araştırmada Leila Ünlü'nün daha önce 5 kez evlendiğini belirledi. Leila Ünlü'nün 5 evlilikten 4'ünü Türkiye'de yaptığı, eşlerinin tamamının da kalp krizi ve düşme sonucu beyin kanamasıyla öldüğü ortaya çıktı. Öte yandan sorgusu süren Leila Ünlü'nün ise konuşmama hakkını kullandığı öğrenildi.