kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Nisan 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Tarkan'a bile beste veririm

GÜNAYDIN
Giriş Saati : 27.04.2009 10:39
Güncelleme : 27.04.2009 22:37
Yeni Haber
Serdar Ortaç, "O megastarsa ben de ultrastarım" dediği ezeli rakibi Tarkan'a zeytin dalı uzattı!..
Ajda Pekkan ve Sibel Can'a beste verdiği için çok mutlu olduğunu açıklayan Serdar Ortaç: Tarkan da istese seve seve veririm!..

Kıbrıs Kaya Artemis Otel'de sahne alan Serdar Ortaç, konser öncesi, bir yıllık sevgilisiyle ilgili açıklamalar yaptı. "Artık çocuğum olsun istiyorum. İki tane benim gibi küçük Japon olsa fena mı olur?" diyen Ortaç, şunları söyledi:

SERDAR ORTAÇ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

TARKAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İLİŞKİM ÇOK İYİ

"Sevgilim şu anda Milano'da... Çok mutluyum. Kendisine Türkçe öğretiyorum. İlişkim çok güzel gidiyor. İşlerime moralli çıkıyorum. Evlenmeyi şu an düşünmüyorum. Bir sene dolsun sonra konuşalım. Onu çok seviyorum. Onun Türk adı Şebnem."

Ajda Pekkan'a şarkı verdiği için kendisiyle gurur duyduğunu da belirten Serdar Ortaç, şöyle devam etti:

"Serdar'dan beste almak aslında çok kolay, ben çok fazla şarkıcı ve çeşit olsun istiyorum. Türk Müziği çok geniş... Bestelerimi herkese seve seve veriyorum. Bestelerimi Tarkan bile istese, seve seve veririm." Ortaç, Sibel Can'a verdiği şarkının 'Yeni bir eziyet arıyorum, bunun için deli oluyorum' diye başladığını açıklayıp, "Gerisini söylersem ayıp olur" dedi.

ŞANS OYUNLARI İLE ARAM YOK!

"Kıbrıs'ı şans oyunları merkezi olarak görmemek lazım" diyen Serdar Ortaç, şunları söyledi: "Uzun zamandır şans oyunlarıyla aram yok. Çok eskiden yaptığım hataları daha yeni temizledim. Çok canım çekerse böyle bir seyahatte üç beş oynarım."