kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Münevver için mevlit okutuldu

AA
Giriş Saati : 25.04.2009 15:22
Güncelleme : 25.04.2009 22:52
Yeni Haber
Beşiktaş'ta çöp konteynerinde parçalanmış cesedi bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut için Bolu'nun Mengen ilçesi Kayabaşı köyünde mevlit okutuldu.

Kayabaşı Köyü Camisi'nde okutulan mevlite Münevver Karabulut'un annesi, babası, dedesi, İstanbul'dan arkadaşları, akrabaları ve köylüler katıldı. Mevlit sırasında caminin önünde duygusal anlar yaşandı.
Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, kızının ölümünün üzerinden 52 gün geçtiğini hatırlatarak, köylerinde mevlit okuttuklarını söyledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karabulut, cinayeti işleyenlerin yakalanamamasına anlam veremediğini belirtti.

Karabulut, ''Acılı bir babayım. Kelimeleri yan yana koyarken neler söylemem gerektiğini zaten halkımız çok iyi biliyor. Suçlu veya suça iştirak edenlerin şu ana kadar yakalanamamasına anlam veremiyorum.Sabırla bekliyoruz'' diye konuştu.
Emniyetten açıklama yapılmadığını, medya aracılığıyla seslerini duyurabildiklerini kaydeden Karabulut, şunları söyledi:

''Birileri yatağında nasıl rahat uyuyabiliyor, nasıl vicdanı rahat rahat gezebiliyor. Suçlular er veya geç adaletin karşısına çıkacaktır. Karşı taraftaki ailenin ekonomik özgürlüğünün fazla olmasının önemi yok. Kendilerine iyilik yapmak istiyorlarsa bir an önce zanlıları adalete teslim etsinler, toplumu, emniyet güçlerini artık yormasınlar, nefeslerini tüketmesinler.''
Villanın mühürlenmesine anlam veremediğini belirten Karabulut, şunları söyledi:

''Muhatabım devlet. Karşı taraftaki insanları tanımam, bilmem ama karşı taraftaki açıklamalar medeni şekilde gelmiyor. Bu son derece vicdansızlıktır. Her şeyi satın alabilirsiniz, vicdanı satın alamazsınız. Türk emniyetine ve adaletine güveniyorum, güvenmekten başka çarem yok. Babayız, bir can yandı. Bu can Türkiye'nin canı. Bu can nerede verildi, nasıl verildi, hangi şartlar altında verildi, hangi şartlar altında getirilip çöp konteynerine atıldı.''
Münevver Karabulut'un dedesi Mehmet Karabulut da cinayetin ekip işi ve planlı olduğunu savundu.