kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Nisan 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Genç kız Köprüden böyle atladı

İHA
Giriş Saati : 20.04.2009 18:03
Güncelleme : 20.04.2009 22:46
Yeni Haber
Eskişehir'de üst geçit köprüsüne çıkan genç bir bayan, onlarca kişinin gözleri önünde aşağıya atladı. Son anda görevlilerin açtığı brandaya çarpıp yere düşen kadın, yaralandı...
Alınan bilgiye göre, Gündoğdu Mahallesi Çevre Yolu Takkalı Kavşağı yakınlarında üst geçit köprüsüne çıkan genç bir bayanın intihar girişiminde bulunduğunu fark eden vatandaşlar, polise haber verdi. Olay yerine tedbir için itfaiye ve 112 ekipleri de çağrıldı. İtfaiye görevlileri, adı D.Ş. (20) olan "Ölmek istiyorum" diyerek sürekli ağlayan genç bayanın aşağıya atlama ihtimaline karşı aşağıya branda açtı. Bir süre polislerin ikna etmek için dil döktüğü D.Ş., ayakkabılarını çıkardıktan sonra köprünün en üst noktasına tırmandı. Bu esnada bayanın ayağını tutmaya çalışan polis memuru, tel kafes yüzünden başarılı olamadı. D.Ş., bu hareketinden kısa bir süre sonra görevlilerin tedbir aldığı tarafın tersi istikametine yönelip onlarca kişinin bağrışları arasında kendini aşağıya bıraktı. Görevlilerin son anda atladığı yere doğru çektiği brandaya çarpıp yere düşen genç bayan, yaralandı. Sağlık görevlilerinin hemen olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu D.Ş., ambulansla kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.



Olay sebebiyle Çevre Yolu'nun Bursa istikameti yakyaşık yarım saat trafiğe kapatıldı. Uzun araç kuyrukları oluşurken, çok sayıda vatandaş olan biteni meraklı gözlerle seyretti.

Polis ekipleri, genç bayanın neden intihara teşebbüs ettiğini araştırıyor.
Haberin fotoğrafları