kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Nisan 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Fahişe"yi oynayacak

İHA
Giriş Saati : 20.04.2009 15:25
Güncelleme : 20.04.2009 22:46
Yeni Haber
Ünlü manken Tuğba Özay'ın cezaevinde yazdığı ''Bedel'' adlı kitap sinemaya uyarlanıyor. Filmin baş aktörü ise Hilal Cebeci.

Ünlü şarkıcı cezaevine düşmüş bir fahişeyi oynayacak. Daha önce ailesini reddederek tepkileri üzerine toplayan ünlü şarkıcı Hilal Cebeci bu kez de fahişe rolünde oyanayacak. Tuğba Özay'ın cezaevinde yaşadıklarını kaleme aldığı "Bedel" isimli kitabı sinemaya uyarlanacak. Yönetmenliğini Gani Şavata'nın yapacağı filmin baş rolünde oynayacak olan Cebeci cezaevine düşmüş bir fahişeyi canlandıracak.



Gerçek kader mahkûmlarının tüm ayrıntılarıyla anlatılacağı kitapta, Cinayet suçundan cezaevine girmiş bir fahişeyi canlandıracak olan Hilal cebeci, "Sosyal konumu ne olursa olsun birtakım kadınları ve yaşadıkları hayatları gördükçe genelevlerde çalışan hayat kadınlarına saygım binlerce kez daha artıyor. Ağır işçi olduklarını ve hayatın en büyük darbesini yediklerini düşünüyorum. Ayrıca toplum tarafından dışlanmaları ve aşağılanmaları da bir diğer sosyal yaradır. Bu rol benim için çok önemli ve sorumluluk isteyen bir konu. Bakanlıktan izin alıp genelevde çalışan kadınlarımızla görüşmek ve onları bu hayata iten sebepleri dinlemek istiyorum. Ben oyuncu değilim ama böyle bir rolde oynamam dikkatleri bu sosyal yara olarak gördüğüm konuya çekebilir" ifadelerini kullandı.

Ünlü manken Tuğba Özay ''Rulet Operasyonu'' soruşturması çerçevesinde 167 gün cezaevinde kalmış ve geçirdiği o zor günlerini kendi yazdığı "bedel" isimli kitaba aktarmıştı.