kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Mobil internette indirim

ANKA
Giriş Saati : 14.04.2009 16:33
Güncelleme : 14.04.2009 19:56
Yeni Haber
Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, 21 Nisan tarihinden itibaren standart mobil internet tarifesinde faturalı hat kullanıcılarına yüzde 73'e varan indirimler yapacaklarını, faturasız hat kullanıcılarına aynı fiyat aralığı içinde yüzde 17 daha fazla kullanım olanağı sunacaklarını söyledi..
Mobil internet kullanım fiyatlarında yeni düzenlemelere giden Turkcell, abonelerine zaman ve mekana bağlı olmadan tüm vergiler dahil ayda 9,38 TL ya da 65 kontöre cepten internet hizmeti sunacağını açıkladı.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, düzenlediği basın toplantısında, Turkcell'in 21 Nisan tarihinden itibaren standart mobil internet tarifesinde faturalı hat kullanıcılarına yüzde 73'e varan indirimler yapacağını, faturasız hat kullanıcılarına aynı fiyat aralığı içinde yüzde 17 daha fazla kullanım olanağı sunacağını söyledi.

Lale Saral Develioğlu, Özel İletişim Vergisi indirimi ile ilgili olarak da şu değerlendirmeyi yaptı:

"Mobil internet üzerindeki Özel İletişim Vergisinin yüzde 25'ten yüzde 5'e çekilmesi bizim uzun süredir gerçekleşmesini arzu ettiğimiz ve mobil internet sektörünün önünü açacak önemli bir adım oldu. Turkcell olarak, yapılacak indirimi müşterilerimizin lehine kullanacağımızı söylemiştik ve bu sözümüzü tutuyoruz. ÖİV'de yapılan indirimle yetinmeyerek müşterilerimize standart tarife kullanımlarında yüzde 73'e varan ek indirim sunuyoruz. Yurtiçi standart mobil internet tarifesinde ise, faturalı hatlar için 1 MB kullanım 7.47 TL'den tüm vergiler dahil 1.99 TL'ye düşürürken, faturasız hatlarda 2 kontör karşılığı kullanılan 30 KB'ye yüzde 17 ek kullanım avantajı sağlanarak 35 KB'ye yükseltiyoruz"

"MOBİL İNTERNET KULLANICI SAYISI İKİ YILDA YÜZDE 59 ARTTI"

Son iki yılda mobil internet kullanıcı sayısını yüzde 59 artırarak; 12 milyondan 2008 sonu itibarıyla 19.1 milyona çıkarttıklarını belirten Develioğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Mobil internet kullanımında gözlemlediğimiz artış, mobil internetin Turkcell müşterileri için günlük yaşamın bir parçası olmaya doğru yol aldığını gösteriyor. Bu durum, tüketicilerin faydalı bilgilere zamanında ulaşmak için mobil cihazlara daha çok güvenmeye başladığını da gösteriyor. Müşterilerimizin en cazip fiyata Turkcell kalitesinden yararlanmaları için verdiğimiz sözü tutmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de yeniliklerimiz ve sürprizlerimiz olacak"

"3N TEKNOLOJİSİ MOBİL İNTERNETİ GELİŞTİRECEK"

Lale Saral Develioğlu, 3N teknolojisinin önümüzdeki dönemde uygulamaya girmesiyle birlikte özellikle Turkcell abonelerinin mobil internet kullanımındaki hızlı gelişimin katlanarak artmasını beklediklerini kaydederek, "Mobil dünyanın gelişimine, mobil cihazlardaki değişimin büyük katkısı olduğunu düşünüyoruz, bu nedenle Turkcell olarak, sadece hizmette değil, hizmetin gerçekleşmesini sağlayan cihaz tekliflerimizde de önemli adımlar attık. Turkcell müşterilerini sunduğumuz çok uygun cihaz teklifleriyle şimdiden 3N'ye hazırlıyoruz"