kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
ŞELALE KADAK

Fransa'daki 'Türkiye mevsimi' destek bekler

Bu yıl gerçekten Türkiye için fırsatlar yılı. Fransa'da Türkiye Mevsimi'nin 1 Temmuz 2009'da başlayacağını biliyor musunuz mesela. Tam 9 ay boyunca Paris, Marsilya, Lille, Strasbourg ve Bordeaux gibi büyük kentlerinde etkinlikler, konserler, sergiler, kültürel faaliyetler yapılacak.
Türkiye ve Fransa'nın Dışişleri ve Kültür bakanlıklarının Türkiye mevsimini himayelerine aldığını biliyorum, peki ya özel sektörün ilgisi ne durumda?
Doğrusu öğrendiğim kadarıyla 9 ay boyunca bir anlamda Türkiye'nin reklamı olacak olan bu etkinliklere sadece Garanti Bankası sponsonsorluk desteği vermiş. Açıkçası daha çok olmasını beklerdim. İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı'nın da bizzat yer aldığı organizasyonlar hakikaten Fransa'da Türkiye tanıtımı yapacak.
Türkiye mevisiminde, güncel sanat, fotoğraf, mimarlık, klasik müzik, güncel müzik, tiyatro, dans, sokak etkinlikleri, edebiyat, moda, tasarım, gastronomi, kadın, çocuk ve eğitim projeleri, sinema, fakir tartışmaları ve ekonomi alanında çalışmalar yapılacak. Henüz özel sektörün bu etkinliklere destek olmak için zamanı var. Umarım gecikmeden bu önemli projenin bir tarafından da özel sektör tutar.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın