kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

18.03.2009
Kadın askerin peşinde casus
İsrail, "dini inanç" gerekçesi gösterip zorunlu askerlikten kaçan kadınların peşine ajan taktı. Ordu yetkilileri, 520 kadının söyledikleri gibi "aşırı dindar" olmadığının ortaya çıkarıldığını açıkladı. Ajanlar kadınları içki içerken, sevgilileriyle öpüşürken görüntüleyince zorunlu askerliğin yolu yeniden açılmış oldu...

Clinton'dan Türkiye telefonu
ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan'ı arayarak Türkiye ile ilişkileri sordu. Görüşmede ermenistan ile Türkiye arasında sürdürülen diyaloğa ilişkin konular ile Karabağ sorununun ele alındığı öğrenildi. Obama'nın Türkiye'ye yapacağı ziyaret öncesi bu görüşmenin önemli olduğu söyleniyor.

Senatörün kızı: P..mu öpsünler!
ABD'DE son başkanlık seçimlerini kaybeden cumhuriyetçi adayp John McCain'in kızı, skandala imza attı. Meghan McCain, kendisine "aşırı kilolu manken" diyen muhafazakâr yazarlar Laura Ingraham ve Ann Coulter'a kendi internet sitesinde "Kilolu popomu öpsünler. Yağlarımı aldırmamı öneriyorlar. Medyanın kilo polemiği hiç bitmiyor" dedi.

Başbakan kendi maaşını indirdi
Küresel ekonomik krizden etkilenen Ukrayna'da Başbakan Yulia Timoşenko, herkese örnek olacak bir adım attı. Kendisi ve bakanlarının maaşlarını yarı yarıya düşürdü. 450 milletvekiline de maaşlarında indirim çağrısı yaptı. Maaş indiriminin 2010'a kadar süreceği, indirim sonrasında başbakanın aylık maaşının 1325 dolar olacağı öne sürüldü.

'Kılıma dahi dokunamazlar'
Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından soykırım suçundan hakkında tutuklama kararı çıkarılan sudan lideri Ömer El Beşir dün katıldığı bir mitingde dünyaya meydan okudu. "Hiçbir mahkeme benim kılıma dahi dokunamaz. bu ülkeyi İngiltere veya Amerika kurmadı. bağımsız bir devletiz. Boyun eğmeyiz" dedi.