kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
105 ülkede satılan ve 39 dilde oynanan Monopoly, 1933’te Charles Darrow tarafından icat edildi.

Dünya Monopoly Şampiyonası başlıyor

06.03.2009
20-22 Ekim'de Las Vegas'ta yapılacak Monopoly şampiyonası'na katılmak için önce Türkiye elemelerinde ilk 50 kişi arasında olmanız, sonra da şampiyon olmanız gerekiyor. Büyük ödül, 20 bin dolar.....
Tam da dünya finans sisteminin çöktüğü, şirketlerin ağır krize girdiği, emlak imparatorluklarının düşen fiyatlarla başa çıkmaya çalıştığı ve durgunluk ve işsizliğin dünyada en büyük sorun haline geldiği bir dönemde uluslararası bir yarışma yapılıyor. Buyurun, çocukluğunuzun, hadi çocukluğunu uzatanlar için ergenlik ve gençliğinizin kapitalizme ilk adım oyunu Monopoly'ye.
20-22 Ekim 2009 tarihlerinde Las Vegas'da Monopoly Dünya Şampiyonası yapılacak. Bu şampiyonaya Türkiye'den de katılmak mümkün.
Monopoly Dünya Şampiyonası Türkiye elemeleri 2 Mart'ta başladı. 9 Nisan'a kadar devam edecek Türkiye elemelerine katılmak için www.lasvegasagidiyoruz.com internet sitesine girebilirsiniz. Bu sitede internette oynayacağınız oyundaki başarınıza göre ilk 50'ye girerseniz; bu kez Otto Santral'deki Türkiye Şampiyonası Finali'ne katılmaya hak kazanacaksınız.
Finalistlerin bir araya gelip Monopoly oynadığı; eleme usulüyle yapılacak turnuvada şansını doğru taktiklerle birleştirerek rakiplerini eleyen, Türkiye Şampiyonluğu'na adını yazdıracak ve bir arkadaşını da yanına alarak, para ve eğlencenin sembolü Las Vegas'ın yolunu tutacak. Şampiyon, 20.000 dolar para ödülünün yanı sıra Dünya Şampiyonluğu için de yarışacak.
Şampiyonada oyun dili İngilizce olacak, İngilizce konuşamayan oyunculara ise çevirmenler yardımcı olacak. Şampiyonada oyuncular orijinal Atlantic City versiyonu oyunda yarışacaklar.
Haberin fotoğrafları