kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
260 üyesi var 1992 yılından beri faaliyet gösteren ÇASOD bünyesinde; çoğu tiyatro oyuncusu olan 260 üye var. Dernek üyelerinin büyük kısmı; uluslararası projelerde yer almış isimler.

Eyşan'ın ÇASOD mücadelesi devam

13.03.2009
Eyşan Özhim'in üyelik için iki kez başvurduğu ÇASOD, genç oyuncuyu ikinci kez reddetti! Güzel oyuncunun yönetmen sevgilisi Aydın Bulut'un referansı da üyeliğe yetmedi!..
Yaklaşık iki yıl önce; oynadığı dört sinema filmini referans göstererek Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği'ne başvuran Eyşan Özhim'in 'çalışmaları sinemasal değerlerin dışında bulunduğu' için reddedilmişti. Bir süre önce, sevgilisi Aydın Bulut'un yapımcısı ve yönetmeni olduğu 'Başka Semtin Çocukları' filmi ve referansıyla bir kez daha şansını deneyen Özhim'in başvurusu bir kez daha geri döndü! ÇASOD, Eyşan Özhim'i aday listesine dahi almayarak üyelik talebini kabul etmedi.

TİTİZ VE PRENSİPLİYİZ!

ÇASOD Başkanı Rutkay Aziz, şahıslar nezdinden yorum yaparak olayları değerlendirmeyi doğru bulmadığını belirterek, "Bu konu daha önce de gündeme gelmişti. Derneğin tabii ki bir yönetmeliği ve kriterleri vardır. ÇASOD yönetmeliği son derece titiz, prensipli ve adildir" demekle yetindi.

FİLMİ ÖDÜL DE ALDI

Daha önce 'Kısık Ateşte 15 Dakika', 'Şah Mat', 'Emret Komutanım' ve 'Kutsal Damacana' filmlerinde rol alan Eyşan Özhim'in son filmi; henüz gösterime girmeyen 'Başka Semtin Çocukları' oldu. Film; Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu', 'En İyi Sanat Yönetmeni' ve 'Özel Ödül' almıştı.