kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kayınpederden kaçtı eniştesi de taciz etti

Göksel ÇAĞLAV ANKARA
12.03.2009
17 yaşındaki Miraç C., imam nikâhlı eşi İskender K.'nin cezaevine düşmesinden sonra eşinin babası ve eniştesinin tecavüzüne uğradı..
Ankara'da daha 18'ine girmeden gönül verdiği adamla kaçarak imam nikâhıyla evlendirilen Miraç C. önce kayınpederi, ardından kaçıp sığındığı eniştesi tarafından cinsel saldırıya uğradı. Olay şöyle gelişti: Şereflikoçhisar ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki kız., İskender K. ile imam nikâhıyla evlendi. Ancak İskender K. işlediği suçlardan dolayı cezaevine gönderildi. Kocasının babasının evinde kalmaya başlayan Miraç C., bir sabah yatağında uyurken kayınpederi Şerafettin K.'nin saldırısına uğradı, ancak adamın elinden kaçarak kurtuldu. İddianameye göre niyetini gerçekleştiremeyen Şerafettin K., kızı odaya kilitleyip dövdü. Eniştesi Tarık S.'den yardım isteyen kız, iddiaya göre bu kez eniştesi tarafından cinsel ilişkiye zorlandı. Talihsiz kız, korkudan kayınpederi ve eniştesi hakkında şikâyetçi olmadı.

'GÖRÜMCEN- DEĞİL, ANNEN'
Bu arada gelininin Tarık S.'nin yanında olduğunu öğrenen Şerafettin K. soluğu damadının evinde aldı. Tarık S.'nin kızı "ailesine birlikte götürürlerse" teslim edeceğini söylemesi üzerine kayınpeder, damadı ve damadının arkadaşı ile birlikte otomobille yola çıktı. Bir benzinlikte mola veren kayınpeder Şerafettin K., damadı ile arkadaşı arabadan indiğinde kaçırdığı kıza ıssız bir yerde tecavüz etti. Şerafettin K. bir süre sonra gelini Miraç C.'yi de yanına alarak eve geldi ve kızı Hatice'ye "Ben bu kızla evleneceğim. O bundan sonra görümceniz değil, annenizdir" dedi.

KAYINPEDER KAYBOLDU
Miraç C., annesinin ihbarı üzerine kurtarıldı. Hakkında "çocuğa nitelikli cinsel istismar ve çocuğa karşı cinsel amaçla özgürlükten yoksun bırakmak" suçlarından dava açılan kayınpeder Şerafettin K. için ilk duruşmada tutuklama karar çıktı, ancak kayınpeder ortadan kayboldu.