kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aysun Kayacı: Babam alkolik ve şizofrendir

Başak ÇOKAN
12.03.2009
Aysun Kayacı, babası Selahattin Kayacı'nın bir filmde rol almasıyla ilgili "Kendisi benim için kan, şiddet ve gözyaşıdır. Alkolik ve şizofrendir" dedi..
GEÇMİŞTE kızı Aysun Kayacı ile ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Selahattin Kayacı, bu kez sinema filminde yer alarak dikkat çekmeye çalışıyor. Krizin sektörü vurduğu şu günlerde Selahattin Kayacı, oyunculuk deneyimi olmamasına rağmen sinema filminde rol kaparak herkesi şaşırttı. Yapım şirketinin, "İstanbul'da Aşk" adlı filmde oynayacak olan Selahattin Kayacı'ya ünlü mankenin babası olduğu için, reklam amacıyla rol verdiğini açıklaması da şaşkınlık yarattı.

AYSUN KAYACI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

'YAPTIKLARI BENİ BAĞLAMAZ'
Bugüne kadar babasıyla ilgili sessizliğini koruyan Kayacı ise ilk kez tepki gösterdi. Kayacı, "Çocukluğum karakollarda, ambulanslarda ve mahkemelerde geçti. Kendisi alkolik ve şizofrendir.
Annem, kızkardeşim ve ben sürekli şiddete maruz kaldık. Elim ekmek tutunca kendime ve aileme yeni bir hayat kurmaya çalıştım.
24 yaşından sonra eğitimimi tamamlamaya çalışıyorum ve bunların hepsini tek başıma yaptım. Benim için kendisi kan, şiddet ve gözyaşından başka birşey değildir. Babam değildir, bir yetişkindir. Yaptıkları beni bağlamaz. Merak eden varsa, kendisine devamlı olarak maddi yardımda bulunuyorum. Lütfen bir daha sormayın" diyerek tavrını koydu.

Kabuğunu beğenmiyor
Selahattin Kayacı teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettiğini belirterek, "Burada büyük bir pasta var, ben de payımı almak istiyorum. Deneyimim yok ama başaracağımı düşünüyorum. Herhalde Aysun rahatsız olmaz. Çünkü benim ondan maddi ve manevi bir çıkarım yok. Yıllardır görüşmüyorum. Rahatsız olacaksa gazete okumasın, çünkü ben de onunla ilgili şeyleri görmemezlikten gelip okumuyorum. Ayrıca 'sümüklüböcek kabuğundan çıkmış kabuğunu beğenmiyor' demişler.
Sanırım Aysun da bu yüzden beni beğenmiyor. Onun paraya ihtiyacı varsa benim de var" dedi.