kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ebru bu sözlere çok kızacak!

SABAH İNTERNET
Giriş Saati : 11.03.2009 17:07
Güncelleme : 11.03.2009 21:09
Yeni Haber
Özel bir kanalda yayınlanan "Orada Neler Oluyor" programına katılan Azeri kızı Günel, Ebru Gündeş'i kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Eski sevgilisi Reza Zarrab ile ilişkisi olduğu söylenen Ebru Gündeş konuyla ilgili sessizliğini korurken, Günel iddialı açıklamar yaptı.

GÜNEL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

EBRU GÜNDEŞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...



Günel, "Reza Zarrab'dan Ebru Gnüdeş'le ilgili çıkan dedikodulardan dolayı ayrıldım. 8 yıl düzeyli bir ilişki yaşadım. Reza Zarrab benim ilk erkek arkadaşım. İlişkimle ilgili hiçbir zaman gündeme gelmedim. Şimdi sevgilisi olduğunu iddia eden o kadın gibi onunla aynı evde yaşamadım. O kadının piyasada nasıl bir kişi olduğunu biliyorsunuz. Benim de nasıl bir insan olduğumu biliyorsunuz. Dedikoduyu ilk duyduğumda aradım ve söylemem gerekenleri söyledim. Ama Reza inkar ediyor. Bana geri dönmek istiyor. Barışmak için çiçek gönderiyor. Yaşananların bir hata olduğunu söylüyor" dedi.

Şu anda çok mutlu olduğunu söyleyen Günel, "Reza henüz 25 yaşında. Ebru Gündeş ise 36 yaşında yani aralarında 11 yaş var. Ebru ile evlenip yuva kuracağını hiç sanmıyorum. Zaten Reza'nın ailesi de Ebru'yu kabul etmez" dedi.

Reza'ya ikinci bir şans vermeyi düşünmedeğini söyleyen Günel, "Herşey için çok geç, tren kaçıyor, affedilecek bir şey yok, artık geçmiş olsun, beni kaybeden üzülsün, benim kaybedeceğim hiç bir şey yok" dedi.