kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Hep bir ağızdan Güldünya Şarkıları

Öner ÖNGÜN - MAGAZİN
11.03.2009
12 ünlü kadın sanatçı, 'Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı'nı kullanma bilincinin artırılması amacıyla 'Güldünya Konseri'nde bir araya geldi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Hep bir ağızdan Güldünya Şarkıları
Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı'nı kullanma bilincinin artırılması için Türkiye'nin 12 ünlü kadın sanatçısının birer şarkı seslendirdiği "Güldünya Şarkıları" albümünün konseri, geçtiğimiz akşam Tim Maslak Show Center'da gerçekleştirildi. 2004'te amcasının tecavüzüne uğrayan, daha sonra ağabeyleri tarafından sokak ortasında vurulan Güldünya Tören, buna rağmen yaşama bağlanmıştı. Ancak talihsiz kız, hastanede bütün korumalara rağmen bir kez daha vurularak öldürülmüştü.

AKSU'DAN 1.80'LİK ESPRİ
İlk kez Güldünya şarkıları konseri için bir araya gelen Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Aynur, Aylin Aslım, Şebnem Ferah, Şevval Sam, Rojin, Zuhal Olcay, Ayten Alpman, Nilüfer, Nazan Öncel ve Funda Arar, Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe orkestrası eşliğinde seyrine doyum olmayan bir konser sergiledi. Tüm geliri 'Aile İçin Şiddet Acil Yardım Hattı'na bağışlanacak olan geceye sosyeteden de oldukça yoğun bir ilgi vardı. Aksu, Ajda Pekkan'ı "O benim idolümdü. Ben küçüktüm o benden de küçüktü" sözleri ile sahneye davet etti. İki sanatçı birbirlerine övgüler yağdırdı. Pekkan'ın topuklu ayakkabı giymesine de takılan Aksu, "Sen böyle neden yüksek topuk giyiyorsun Allah aşkına" dedi. Pekkan, "Başka türlü olmuyor sahne burası" deyince Sezen Aksu espriyi patlattı, "Bunun çaresini bulacaklar. Ömrünün kalan kısmını 1.80 bitirmeyen Sezen'in..." sözleri gecenin son esprisi oldu. Sezen Aksu önderliğinde buluşan 11 kadın sanatçı, konserin yanı sıra 'Güldünya Şarkıları' adında bir de albüm çıkardı.
Haberin fotoğrafları