kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
25 ülkede bulunan mağazalarında 30 bin çalışanı bulunan Decathlon Group, 2007 yılında 5.5 milyar euro ciro yapmıştı.

Fransız Decathlon, Türkiye'de yatırım için ısınma turu atıyor

DİLEK TAŞ
09.03.2009
Fransız, spor ekipmanları perakendecisi ve üreticisi Decathlon Group, Türkiye'de yatırım için arazi arıyor. Ar-Ge'den arazi geliştirmeye kadar tüm detayları kendisi yapan grup Tekstilkent'te ofis açtı..
Fransız spor ekipmanları ve perakende markası Decathlon Group, Türkiye'ye girmeye hazırlanıyor. Yatırım yaptığı tüm ülkelerde büyük araziler satın alarak giren grup, şu anda İstanbul ve büyük şehirlerde arazi arıyor. Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde yönetim ofisini açan grup, Türkiye'deki yatırımı ile ilgili çalışmaları bu ofisten yürütüyor. 2008'in son aylarından bu yana arazi geliştirme ile ilgili çalışmalarına devam eden Decathlon Türkiye yetkilileri grubun yatırımları hakkında bilgi vermekten kaçındı. 1976 yılında Fransa'nın Lille şehrinde kurulan Decathlon Group'un, trekkingten yüzmeye, dağcılıktan kayağa, balıkçılıktan sörfe ve golfe kadar çeşitli spor dallarında profesyonel, amatörler için 15 farklı markası bulunuyor.

11 İLDE ELEMAN ARIYOR
Ar-Ge çalışmalarından dizayna, üretimden lojistiğe kadar tüm süreçleri tek bir çatı altında yapan grubun aralarında Fransa, İngiltere, İtalya, İspanya, Almanya, Belçika'nın da aralarına bulunduğu 15 farklı ülkede yatırımları bulunuyor. 40 bin çalışanı olan Decathlon 2007 yılında 5.5 milyar euro ciro yapmıştı. Son yıllarda Romanya, Polonya, Macaristan gibi gelişmekte olan pazarlara yatırım yaptı. Grubun internet sitesinde Türkiye için yayınlanan iş imkânlarında İstanbul dışında İzmir, Bursa, Ankara, Eskişehir, Kayseri, Konya, Antalya, Adana, Mersin, Diyarbakır ve Gaziantep'te de farklı alanlarda iş ilanları da bulunuyor.