kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Sanat merakım pilot babamdan

07.03.2009
-Peki subay bir babanın oğlu olarak oyunculuk hevesine kapılmanızı aileniz nasıl karşıladı?
-Açıkçası bu sanat, sinema, oyunculuk, tiyatro gibi durumlar biraz babamdan kaynaklanıyor. Çok eğlenceli bir insan. Bence yetenek oradan geliyor. Pilot olmasaydı, çok rahat o da oyuncu olurmuş. Tabii ben 18 yaşından sonra aileye iyice oyunculuk, tiyatro falan gibi bir kurt soktum. Sonra kardeşlerimden biri de oyuncu oldu.

- Onlar sizin dizi ve filmlerinizi izleyip nasıl tepki veriyorlar?
- İyi tepkiler veriyorlar. Son dört beş projenin iyi gitmesi onları sevindiriyor. Ama babam Halim'in durumuna biraz üzülüyormuş. Annem seyrettirmeyeceğim diyor. Gerçek olarak algılıyorlar.

-Sokakta da öyle bir durum var.
-Halim olduğumu falan zannediyorlar. Ama bu rollere göre de değişiyor. Yabancı Damat'ta da böyleydi. Şimdilik sokaktan gelen tezahürat iyi yönde. Mesela Kara Yılan'da Fransız komutanı canlandırırken biraz tedirgin oldum. 'Hep mahallenin sıcak çocuğu olduk şimdi ters gelir mi seyirciye' diye düşündüm. Ama sonra 'Baba yakışmıyor sana ama oyna bari...' diye icazet verdiler sağolsunlar. (Gülüyor) Seyirciyle bu diyaloğu kurmak zor. O yüzden sokakta rahatım. Rahat rahat dolaşıyorum. Bu durumu yakaladığım için mutluyum.

- Peki sokaktan çıkıp memleketin genel halet-i ruhiyesine bakınca neler görüyorsunuz?
- İstatistiklere düşkünlüğüm var. Geçenlerde bir araştırma okudum. Dünyada ilk binde bir üniversitemiz yokmuş. Yani ne Boğaziçi, ne ODTÜ, ne İstanbul Teknik Üniversitesi... Eee dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz, her işin başı eğitim. Klişe ama gerçekten esas meselemiz burada...