kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Semih Uşaklıoğlu

Yakın dövüş ustası iki doktor yumruklaştı

Fatih ULAŞ - SABAH
07.03.2009
İstanbul Vakıf Gureba Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mete ile Dr. Uşaklıoğlu, hastanede yumruk yumruğa kavga etti. Yakın dövüş ustası doktorlardan Semih Uşaklıoğlu tutuklandı..
İstanbul Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doktor Fatih Mete'yi darp ettiği iddia edilen aynı hastanede görevli doktor Semih Uşaklıoğlu tutuklandı. Olaydan sonra gözaltında rahatsızlanan ve kalp krizi riski bulunan Uşaklıoğlu, tedavi altına alındı. Hastanede yumruk yumruğa kavga eden iki doktorun da dövüş sporu ile ilgilendiği öğrenildi. Olay, önceki gün Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı Doktor Fatih Mete'nin odasında yaşandı. İddialara göre, Mete ile Kulak-Burun- Boğaz servisinde görevli doktor Semih Uşaklıoğlu (47) arasında, hastane bünyesinde açılan İngilizce dil kursu nedeniyle tartışma çıktı. Başhekim Yardımcısı Mete'nin, doktor arkadaşı Uşaklıoğlu'na, "Sana vurmak istemiyorum beni zorlama" demesiyle tartışma daha da büyüdü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle iki doktor yumruklaştı. Doktorlar, meslektaşlarının araya girmesiyle güçlükle sakinleştirildi ancak kavgaları adliyeye taşındı. Uşaklıoğlu'nun dudağının patladığı, göğsünden ve karnından darp aldığı, Mete'nin ise darp nedeniyle yüzünde morluklar olduğu öğrenildi.

ŞİKÂYETÇİ OLDU
Özel Çapa Hastanesi'nden darp raporu alan başhekim yardımcısı Mete, darp edildiğini iddia ederek şikâyetçi oldu. Yine çalıştığı hastaneden darp raporu alan doktor Uşaklıoğlu, gözaltına alınarak Şehremini Polis Merkezi'ne getirildi. Gözaltında rahatsızlanan Uşaklıoğlu, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Kalp ritim bozukluğu yaşayan ve kalp krizi riski bulunan Uşaklıoğlu tedavi altına alındı. Uşaklıoğlu hakkında mahkeme heyeti tutuklama kararı verdi. Ancak sağlık durumu iyi olmayan Uşaklıoğlu cezaevine gönderilemiyor.