kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Türkiye ile Hollywood'un arasında köprü kuracak

06.03.2009
Beverly Hills'de yaşayan estetik cerrah Aslı Berker, kardeşi Merve'yle birlikte Türkiye'nin tanıtımına soyundu. İki kardeş, temsilcisi oldukları DNA şirketi ile starları Türkiye'ye getirecek..
Cemiyet hayatının renkli simalarından estetik cerrah Aslı Berker; kardeşi Merve Berker'le birlikte Türkiye'nin tanıtımına soyundu. Los Angeles'taki dünyaca ünlü DNA Production adlı yapım şirketinin Türkiye temsilciliğini alan Berker kardeşler; "Türkiye ile Hollywood arasında köprü kuracağız. Ülkemizin yurtdışındaki, kulaktan dolma bilgilerle oluşturulan kötü imajını silip, yeni bir imaj oluşturmak istiyoruz" dedi.

Bizi tanımıyorlar
Şamdan Plus dergisinden Fuat Çağdaş'a yeni projeleri hakkında bilgi veren Aslı ve Merve Berker; Hollywood starlarını tatil değil, iş yapmak için Türkiye'ye getireceklerini belirterek, şunları anlattı:
* Hollywood ve Londra'da edindiğimiz hayli geniş çevreyi ülkemiz için kullanmayı hedefliyoruz. Türkiye denince akla hâlâ 'Midnight Express' filmi, ya da sözde Ermeni soykırımı geliyor.
* Ülkemizi kültürel, sanatsal ve diğer kategorilerde Hollywood'a tanıtmak istiyoruz. Dünyadaki her trend ABD'den çıktığı için tanıtıma oradan başlamak gerekiyor. Hollywood'un gücünü Türkiye'nin çıkarı için kullanmak istiyoruz.

Madonna'yla çalışıyor
* Türkiye ve Ortadoğu temsilciliğini aldığımız DNA Production; (David Naylor and Associates) Hollywood'un en ünlü müzik, video ve reklam yapım şirketlerinden biri. Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake, Lenny Kravitz gibi yıldızlarla çalışıyorlar.
* Kişisel olarak ülke tanıtımı yapıyoruz ama bu hiçbir zaman yeterli değil. Kurumsal anlamda da yapmak gerek. DNA ile çalışan sanatçılara artık alternatif olarak Türkiye de sunulacak. Klip ya da reklam çekmek isteyen yıldızlara, DNA'nın Türkiye temsilcisi olarak biz destek vereceğiz.

Ünlüler gelecek
* Hollywood yıldızlarına Türkiye'nin kapısını açacağız. Starların yanı sıra; yönetmen, yapımcı ve senaristleri de getireceğiz. Burada onları çeşitli kişilerle tanıştıracak, beyin fırtınası yapmalarını sağlayacağız. Hollywood'a ellerinde somut projeler ve Türkiye'yi tanımış olarak dönecekler.
* Türkiye ve Ortadoğu'da yükselen bir müzik sektörü var. Türk sanatçılar Amerika'da klip ya da reklam filmi çekmek istediklerinde, gerekli teknik desteği biz gerçekleştireceğiz.
* Hollywood teknolojisi ile burada çekim yapmak isteyenler için de ABD'den ekip getirilecek. Herkes 'www.hollywoodacademyproject.com' adresinden bize ulaşabilecek.
Haberin fotoğrafları