kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Vay Akif vay!..

Yahu adam başbakanlık basın müşaviriydi.. Yani göreviydi bana yanıt vermek.. Kırk soru sordum.. Yanıt vermedi.. Ayni soruyu günlerce sürdürdüm bir defasında. Gene ağzını açamadı. Çünkü vereceği yanıt, patronunu kızdırabilirdi. (Başbakan bugüne dek kaç gazeteciyi mahkemeye vermiş, kaçından, kaç para kazanmış, kaçını kaybetmiştir, demiştim.) Sfenks gibi sustu.. Yani açıkça görev ihmal suçu işledi. Mahkemeye versem kazanırdım.
Şimdi gazeteci oldu ya.. Anında hem de sütunlar dolusu cevap döşenmiş.. Neye?..
Hani "Doğan gurubuna 860 milyon lira cezayı duyunca yıllarca bize çektirdiklerini hatırlayıp, 'Şimdi de onlar düşünsün' dedim ilkten. Hatta 'Bir yerden cezayı sezdiler de, acaba önleyebilir diye mi, Başbakanın has adamı Akif Beki'ye Doğan gurubunda iş verdiler' demiştim de " Ama beş dakika sonra kendimden utandım" diye devam etmiştim, "Böyle düşündüğüm için.."
Sonra da uzun uzun Doğan Gurubunun niçin yaşaması gerektiğini anlatmıştım.
Ona yanıt vermiş hazret.. "Dinime küfreden Müslüman olsa" diye.. Yahu "Böyle düşündüğüm için kendimden utandım" deyişim nasıl küfür olur, Akif Kardeş?.
Ama Hıncal'la polemiğe girmiş havası vermek, köşe yazarlığında hızla ilerleme sebebi oluyor ya.. Onun cazibesine kapılmış belli.
Bak Akif Kardeşim..
Bir yeteneklisin. Kalemin de, mizah duyun da iyi.. O kötü kamu şöhretin olmasa, müthiş bir giriş yapardın. Şimdi Ahmet Hakan gibi zamana ihtiyacın var, bana takılmaya değil.. Eski Akif'in dönüştüğüne milleti Ahmet gibi inandırırsan, iyi okunur, hatta Hürriyet'te yerini alırsın.
Beni bırak, okurunu inandırmaya bak ki, bu Akif, artık o Akif değildir. Mesela bir oto eleştiri yap, günah çıkar, bana söveceğine..
Milliyet Okurlarına,
Benim dost, sizin yazar sandığınız zat, hakkımdaki yalanlarına devam etmiş.. Artık dostum falan değil. Adı da bu sütunları bir daha kirletmez. Bir daha adam yerine konup cevap falan almaz..
Bundan böyle benim değil, sizin sorununuzdur!..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın