kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Deniz Seki kokain satar mı?..

Bir defa bir terim yanlışlığına son verelim.. Kokain uyuşturucu değil, eroin gibi.. Tersine.. Uyarıcı.. Uyardığı da seksüel duyular..
Bu yüzden eroin genelde sokakların maddesiyken, kokain dünyanın her yerinde üst sınıfın, yüksek sosyetenin ve sanat dünyasının kullanımındadır.
İddia edildiği gibi erkeğe seksüel güç, iktidar katar mı bilemem. Ama rahatlatıcı olduğu kesin. Erkeğin en büyük sorunu da psikolojik olunca, engel kalkıyor. Ayni rahatlamayı kadına da verince, en çılgın fanteziler, kokain almış çiftler, ya da guruplar arasında gerçekleştirilebiliyor..
Bu yüzden de, alınan tüm önlemler, hele Amerika'daki korkunç denecek ölçüde yasalara rağmen kaçakçılığı önlenemiyor. Kolombiya kokain mafyası devletten güçlü, kazanılan milyarlar sayesinde..
Ülkemizde.. Kokain kullanmak suç. Satmak çok daha ağır suç..
Deniz Seki, kokain kullandığını itiraf etti ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Savcı itiraz etti bir üst mahkemede.. Bu defa "Tutuklu yargılanmak" üzere alındı ve hapishaneye konuldu..
Nerede?.. Ehliyetsiz ve alkollü araba kullanıp, kaldırıma çıkan ve adam ezip öldürenlerin tutuksuz yargılandığı Türkiye'de..
Karısının ağzını burnunu kırıncaya kadar dövüp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılınca gidip kadını öldürenlerin yaşadığı Türkiye'de.. 14 yaşındaki kızların ırzına geçen 70 yaşındaki adamların tutuksuz yargılandığı Türkiye'de.. Karakol basıp komiserin kolunu kıranların tutuksuz yargılandığı Türkiye'de..
Herhangi bir gün, herhangi bir gazeteyi açın ve herhangi bir polis, adliye haberini okuyun.. Polisin canını riske ederek yakaladıklarının çoğunun nasıl tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıklarını göreceksiniz..
Şimdi bu ülkede Deniz Seki tutuklu yargılanıyor..
Türk Yasalarına göre insan niye tutuklu yargılanır?.
1-Adresi belli değilse, kaçması ihtimali varsa..
Deniz Seki için bu madde geçerli mi?.
2-Delilleri karartması, dışarda olursa tanıklara baskı yapması ihtimali varsa..
Evine baskın yapıldı. Tüm deliller toplandı. Dava da bu delillerle açıldı. Daha neyi karartacak?. Deniz kime, nasıl baskı yapacak?.. Mafya babası mı o?.
..Ve en can alıcı nokta..
3-Suçlu olduğuna dair derin kanaat, kuvvetli şüphe varsa..
Şimdi buna bakalım..
Köln Mahkemelerinde kokain kullandığı kanıtlanan ve savcı ile yaptığı pazarlık sonunda hapisten kurtulan Daum'a çalışma izni veren Türkiye, "Evet kullandım, ama pişmanım" diyen Deniz Seki'yi tutukladı.
Çünkü, suçu hafif, yani kullanmak değil, ağır, yani satmakmış..
Bu yazıyı okuyan herkese soruyorum. Deniz Seki'yi hepiniz tanıyor ve biliyorsunuz.. Bu Deniz Seki, kokain satıcısı olabilir mi?. Böyle bir şeye inanır mısınız?.
Yanıtınızı biliyorum.. Aksi kanıtlanana kadar hayır!.. Efendim bizim yasalar, kanıya değil, matematiğe dayalıymış.. Evinde 2 grama kadar varsa içici, fazlası varsa, satıcı muamelesi görürmüşsün. Deniz'de 7 gram çıkmış.. O zaman satıcı.. O zaman al hemen hapse at!..
Ne zamana kadar?.. Orasını bilen yok. Ergenekon denen davada, daha henüz hakkındaki iddianame bile hazırlanmadığı halde, 11 ay, 8 aydır içerde olanlar, içerde ölenler var, bu ülkede..
Yedi gram gerçekten çok.. Satmıyorsan, bu kadarla ne yaparsın?.. Mesela bir kokain partisi, filmlerde gördüğümüz çılgın bir gurup seks alemi.. Satmasan da, başkalarının kullanmasına keyfin için alet olma..
Peki Deniz Seki'nin böyle bir alem yapacak tip olduğuna dair bir izlenim edindiniz mi bugüne dek, özellikle şöhretlerin her şeylerini medya önünde yaşadıkları ülkemizde..
Deniz daima tek eşli oldu.. Son sevgilisi de Hüsnü.. Yani kokaini seks için kullanıyorsa, Hüsnü ile paylaşmış olması gerek. Oysa Hüsnü işin içinde yok.. Tam da Deniz'e, onun için pek çok şeyden vazgeçen kadınına sahiplenmesi gereken günlerde "Aman ifadende benim adımı anma" dışında müdahale etmeyen, tutuklama kararı çıkar çıkmaz da ilişkilerinin bittiğini açıklayarak nasıl sapına kadar erkek olduğunu kanıtlayan Hüsnü işin içinde yok..
O zaman Deniz kokaini tek başına kullanıyor.. Niçin.. Anti depresan olarak.. Madde, stres, yani gerilim ve bunalıma karşı da rahatlama sağlıyor çünkü.. Evinde kaç gram bulunduysa ve onlar oraya birisi tarafından gizlice konmadıysa, ki bunun da çok örneğini yaşadı bu ülke, kendi kullanımı için büyük olasılıkla.. Şimdi soruyorum.. Adının kokainle anıldığını duymadığınız kaç sanatçı var ülkemizde, en ünlüler dahil.. "Hani burnu kokain çekmekten eridi, protez taktırdı" bile dedi fısıltı gazetesi, hem de kim için!..
Bu dedikodular kime yarıyor?..
Kokain mafyasına.. Bir şekilde bir adamları, bir büyük dağıtıcı ele geçti mi, hemen en ünlü isimlerin adını yazdığı defterini ortaya koyuyor ki, skandalın boyutları büyüsün.. Öyle isimler olsun ki, onların çapı, soruşturmayı engellesin.. Onlar sayesinde kendi kelleleri de mümkün olan en az zararla kurtulsun..
Kullandığını itiraf eden Deniz, böyle bir komplo içinde "Satıcı" diye de gösterilmiş olabilir.. Delil dedikleri bu da olabilir yani..
Ben bu ülkede yargıya inananların başında geliyorum.. Gerçekler mahkemede ortaya çıkacak.. İtirazım yasalara.. Özellikle de usul yasalarına.. Ve de bu yasalar kimlerin tutuksuz yargılanmasına izin verirken, Deniz Seki hakkında "İlle de tutuklama" isteyen ve onun için "İnfaz"ı bir yerde başlatanlara..
"Bu ülkenin hukuk düzeni tepeden tırnağa yeniden elden geçirilmeli" diye bas bas bağırıyorum yıllardır. Bağırmaya da devam edeceğim!.. Düzeltecekleri güne dek!..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın