kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Yattığı yere 'bahçe' diyoruz!

Giriş Saati : 27.02.2009 09:24
Güncelleme : 27.02.2009 20:36
Yeni Haber
Bu akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde oğlu Serhan'ın 26'ncı doğum gününü büyük bir konserle kutlamaya hazırlanan Burhan Şeşen, NTV'deki 'Sade Vatandaş' programına katıldı.

Şeşen, oğluna olan özlemini şu cümlelerle dile getirdi:

Serhan'ın yattığı yere biz 'bahçe' diyoruz. Çengelköy'de, Boğaz'a karşı çok özel bir yer hakikaten. Oturuyorum, onunla konuşuyorum. Bazen bir sigara yakıp bahçesine koyuyorum. Bir çıkış yolu bulmak zorundasınız, başka türlü olacak bir durum değil!"

SERHAN ŞEŞEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BU AKŞAMKİ KONSERE KATILACAK SANATÇILAR

Zuhal Olcay, Leman Sam, Yavuz Bingöl, Aylin Aslım, Demet Sağıroğlu, Erol Evgin, Ezginin Günlüğü, Feridun Düzağaç, Grup Gündoğarken, Kenan Doğulu, Nil Karaibrahimgil, Timur Selçuk, Yalın, Yaşar, Vedat Sakman, Bülent Ortaçgil, Moğollar, Sezen Aksu, Mor ve Ötesi, Levent Yüksel

BURHAN'IN SAKİNLİĞİ BENİ ÇOK KORKUTUYOR

'Sade Vatandaş' programına Burhan Şeşen ile katılan Leman Sam, bu akşamki organizasyonda yer alan isimleri oraya getiren kişinin Serhan olduğunu ifade etti:

"Hepimizin çocuğudur, elimizde büyüdü. Çok acayip bir çocuktu. Su gibi biriydi. Ben hiç öyle bir genç görmedim. Onun büyüdüğünü evre evre gördüm... Sonra bir baktım ki; genç ve yakışıklı bir adam olmuş" diye konuştu. Bu arada baba Burhan Şeşen'in metanetli duruşunun da kendisini korkuttuğunu ifade eden Leman Sam, "Bence arkaya atılıyor. Bu kadar sakin görünmesinden aslında ben çok korkuyorum. Böğüre böğüre ağlasa daha normal karşılarım" dedi.

GÜNAYDIN