kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bizim yaştakiler aşk yaşayamaz mı?

Giriş Saati : 27.02.2009 09:44
Güncelleme : 27.02.2009 20:36
Yeni Haber
Ediz Hun, Türk Sineması'nda senaryo sorunu olduğunu söyledi: Hep baba rolü geliyor. Sadece gençler mi aşk yaşar?

Yüksel Aytuğ'un sunduğu 'Medyatik'in bu haftaki konukları; 'Çığlık Çığlığa Bir Sevda' filminin yönetmeni Ülkü Erakalın ile oyuncuları Ediz Hun, Selma Güneri ve Irmak Ünal'dı.

EDİZ HUN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...



BU BENİM İLK FİLMİM

Sonbaharda vizyona girmesi beklenen filmin yönetmeni Erakalın, 'Çığlık Çığlığa Bir Sevdanın' kendisi için çok özel olduğunu söyledi:

"İlk defa istediğim şartlarda bana ait bir film çektim. Şimdiye kadarki tüm filmlerim ısmarlamaydı. Bu ilk filmim." Erakalın, filmin her şeyiyle kendisine ait olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: "Büyük bir kumar oynadım, ne kazanacağımı düşünmedim. Masraflarımı kurtarsın yeter..."

İYİ FİLM İSTİYORUM

Aytuğ'un "Son dönemde insanların gişelere hücum ettiği komedi filmlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna usta oyuncu Ediz Hun'un yanıtı ise; "Beni böyle bir kıyaslamadan mazur görün" oldu. Hun, sözlerine şöyle devam etti:

"Ben mesajı olan iyi filmler izlemek istiyorum. Türk Sineması'nın sorunu senaryo kifayetsizliği. Bana gelen roller hep baba rolü oluyor. Biz aşk yaşayamaz mıyız? Yalnızca geçler mi aşk yaşar?" Konuklardan Irmak Ünal ise, Aytuğ'un, "Baban oyunculuk performansını değerlendiriyor mu?" sorusuna samimi bir yanıt verdi: "Babamla bunu değerlendireceğimiz çok yakın bir ilişkimiz yok ama olmasını umut ediyorum"

İBRAHİM HATASINI TELAFİ EDECEKTİR

Programda konuklar İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe arasında yaşanan polemiğe de değindi. Ediz Hun, "İbrahim'in yaptığı yanlıştı. Eminim kendisi de sonradan farkına varmıştır. İbrahim, mutlaka bunu telafi edecektir" derken; Irmak Ünal, "Yıldız Tilbe de tutabildiği kadar tutmuş kendisini. Tebrik ediyorum onubu konuda" diye konuştu.

GÜNAYDIN