kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Hadise Moskova Turizm Fuarı'na katılacak

Giriş Saati : 27.02.2009 11:21
Güncelleme : 27.02.2009 20:36
Yeni Haber
Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yazar, Moskova Turizm Fuarı'na bu yıl Türkiye'yi Eurovision'da temsil eden Hadise'yi götüreceklerini söyledi.

Sağlık Turizmi, Termal, SPA ve Wellness, Talasso, Sağlıklı Yaşam, Spor, Estetik, Kişisel Bakım Destek Üniteleri Fuarı'na (HETEX) katılmak üzere Antalya'ya gelen İbrahim Yazar, Berlin ve Moskova turizm fuarlarının hem bakanlık hem sektör için çok önemli olduğunu belirtti.

HADİSE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

11 Martta başlayacak Berlin Turizm Borsası'nın (ITB) dünya turizmi için önemli olduğunu, 2009 turizm sezonunun nasıl olacağının işaretlerinin Berlin'de alınacağını ifade eden Yazar, ''Biz de onun hazırlığı içerisindeyiz. Pazara yön veren, pazarı etkileyen TUI, Thomas Cook gibi tur operatörleri ile Berlin'de görüşeceğiz. Bunlardan Türkiye'ye yönelik programları aynen sürdürme sözü aldık'' dedi. Fuarda Türkiye'nin hem değişik müzik türlerini hem de geleneksel sanatların sunma olanağı bulacağına işaret eden Yazar, sözlerini şöyle
sürdürdü:

''ITB Berlin Turizm Borsası Fuarı'na 9 sanatçı götüreceğiz. Bunlardan 3'ü fasıl diğer 6'sı dünyanın tüm popüler müziklerini çalan, bir orkestra grubu olacak. Hem yerli hem de evrensel müzik olacak. Anadolu Ateşi de 13 Mart akşamı Berlin Turizm Fuarı'nda bir gösteri yapacak.''

Bu yıl 18 Martta başlayacak Moskova Turizm Fuarı'na (MITT) ise Hadise'yi götüreceklerini anlatan Yazar, ''Moskova'da Hadise'ye yönelik çok büyük bir ilgi var. O ilgiyi sempatiye dönüştüreceğiz. Moskova'da Hadise ile önemli bir etkinlik içerisinde olacağız. Aynı zamanda Eurovision'un halkla ilişkiler çalışmasını da bu fuarda yapmış olacağız''diye konuştu.

(AA)