kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Hayranları Deniz Seki'ye sahip çıktı

Merve YURTYAPAN - Başak ÇOKAN / MAGAZİN
27.02.2009
Uyuşturucu kullanmak ve tedarik etmek suçlamasıyla tutuklanan Deniz Seki için internet sitelerinde 'destek' grupları oluşturuldu. Ünlü şarkıcıya mesaj yağıyor..
Geçtiğimiz günlerde kokain kullanmak ve çevresindekilere uyuşturucu temin etmek suçlamasıyla tutuklanan Deniz Seki'ye hayranları sahip çıktı. Birçok kişi tarafından eleştiri oklarının hedefi olan Seki'yi hayranları yalnız bırakmıyor. Facebook'ta Deniz Seki 'fan-club'ları kuruldu. Ayrıca "Destek olmalıyız", "Sevgimizi deniz etmeye Deniz Seki'ye destek olmaya ben de varım" adında gruplar kurulmaya başlandı. Bu sayfalarda Seki'yle ilgili birçok yorum yer alıyor. Seki'nin fan-club'ında ise hayranları şarkıcının yanında olduğunu belirten mesajlar yazıyor.

'HER ZAMAN YANINDAYIZ'
Hayranları, "Hayatın ucundan yakalarsan bırakma" diyerek yanında oldukları şarkıcının tutuklanmasından duydukları üzüntüleri bu sayfalardan dile getirdi. "Desteğimiz denizleri okyanusları aşacak kadar büyük" diyen Seki hayranları, "Hayatın insanın karşısına ne çıkaracağı ve ne gibi tuzaklara düşeceğimiz hiç belli değil... Deniz Seki de bu tuzaklardan birine düştü. Bile bile belki... Ama düştü. Şimdi ona daha fazla destek olma zamanı... Şimdiye kadar sevip, desteklediğimiz bir insana bu yüzden sırt çeviremeyiz. Onun sevenlerine her zamankinden fazla ihtiyacı var. 24 Şubat tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderildiği haberini öğrendik. En yakın zamanda kurtulur inşallah. Allah başta ona sonra sevenlerine sabır versin" yorumlarıyla, şarkıcının yanında olduklarını belirtti.

BOL BOL KİTAP İSTEDİ
Seki ayrıca halen tutuklu bulunduğu Bakırköy Kadın ve Çocuk Cezaevi'ne ailesinden bol bol kitap istedi. Bolca kalem ve kâğıt sipariş eden Seki kaldığı koğuşta yazı yazarak vakit geçiriyor.