kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Arto, şu sıralar sadece okuluna konsantre olduğunu söylüyor.

Moliere 'Cimri' oyununda Emrah'tan esinlenmiştir!

ÖNER ÖNGÜN
26.02.2009
Sivri dilli şarkıcı Arto, sanat dünyasını bombaladı. Deniz Seki'nin düştüğü duruma sevgilisi Hüsnü'nün neden olduğunu söyleyen Arto; konuya Emrah'ın cimriliğinden girdi, Serdar'ın gözlerinden çıktı!..
Onun için 'dilinin kemiği yok' denir. Hiçbir zaman hiç kimseden sözünü sakınmıyor. Aklına geleni pat diye söylüyor. İşte bu yüzden bazıları tarafından çok seviliyor, bazıları tarafından da hiç sevilmiyor. Evet, Arto'dan bahsediyoruz... Yakın zamanda yeni albüm çalışmaları için Amerika'ya gitmeye hazırlanan sivri dilli şarkıcı, Türkiye'den ayrılmadan önce yine açtı ağzını yumdu gözünü. Bu sefer Arto'nun dilinden nasibi Cem Yılmaz, Emrah, Serdar Ortaç, Hüsnü Şenlendirici ve Bergüzar Korel aldı. İşte Arto'nun magazin dünyasının ünlüleri hakkındaki son yorumları...

Ben Emrah'ın eline su bile dökemem
Arto'nun ne zaman ne söyleyeceği hiç belli olmuyor. Her zaman sivri çıkışlarıyla dikkat çeken şarkıcı, Amerika seyahati öncesinde, herkes gibi kendisinin de ekonomik krizden etkilendiğini söyledi. Krize karşı küçülme yolunu seçtiğini anlatan ünlü şarkıcı, cimri değil ama tutumlu olduğunu ifade etti. Bunları söyledikten sonra da sözü şarkıcı Emrah'a getirdi: "Türkiye'de Emrah'ın üzerine cimri mi var? Ben onun eline su bile dökemem. Emrah dünyanın en cimri adamıdır. Bence Moliere de 'Cimri' romanını Emrah'tan esinlenerek yazmıştır!" Zaman zaman kendisinin de savurganlık yaptığını söyleyen Arto; kendisini buna, içinde bulunduğu dünyanın koşullarının zorladığını sözlerine ekledi: "Çevremin, 'Sen sanatçısın. İş görüşmelerine bu arabayla mı gidiyorsun? Sana cip lazım' tenkitleri üzerine arabamı değiştirdim."

EMRAH FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Deniz Seki'yi Hüsnü bitirmiştir!
Arto'nun, Deniz Seki'nin uyuşturucudan hapse atılmasına da bir yorumu vardı elbet. Seki adına çok üzüldüğünü söyleyen ünlü şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: "Bu kızın hiç mi büyüğü, ağabeyi, anası, babası yok. Kimse iki tokat atıp gerçekleri göstermiyor mu? Hani nerede Sezen Aksu, Emel Müftüoğlu? Neden bu kıza yardım etmiyorlar, neden bir kenara çekip nasihat vermiyorlar?" Deniz Seki'nin, aşkının kurbanı olduğunu söyleyen Arto, "Hüsnü Şenlendirici Deniz'i bitirmiştir. Bedbaht, çaresiz ve zavallı bir duruma düşürmüştür. Hüsnü eğer Deniz Seki'yi seviyorsa, acilen ondan ayrılmalıdır" diye konuştu.

DENİZ SEKİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

'Benim 36 arabam var' demekle olmuyor
Sözünü hiçbir zaman sakınmayan Arto'nun dilinden Cem Yılmaz da nasibini aldı. Şahan Gökbakar'la tartışmasında Cem Yılmaz'ın son derece haksız ve yersiz bir tavır sergilediğini belirten ünlü şarkıcı, şöyle konuştu: "Cem Yılmaz resmen Şahan karşısında rezil olmuştur. Şahan Gökbakar, Cem Yılmazı yerin dibine sokmuştur. Öyle 'Benim Lamborghinim var, benim 36 tane arabam var' demekle olmuyor bu işler. Cem Yılmaz, Şahan sübyanından okkalı bir tokat yemiştir. Halbuki böyle çekememezlik yapacağına 'Gel bakalım arkadaşım, sen benim küçüğümsün, ne güzel yapmışsın filmi tebrik ediyorum' deseydi, bence Cem'in karizması daha da artardı. Cem'i çok seviyorum ama burada da Şahan'ın hakkını teslim etmek gerekiyor."

CEM YILMAZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Kimse Serdar'ı çekik gözlü diye ayırmıyor

Arto yıllardır bir dargın bir barışık olduğu ve sürekli eleştirdiği Serdar Ortaç'ın Sevgililer Günü'nde yaptığı açıklamayla ilgili ilginç bir değerlendirme yaptı: "Serdar'ın, 'Bir sevgilim bile yok. Bir tane vardı o da Musevi çıktı' sözü inanılmaz büyük bir gaftır. Onun bu yaptığını kınıyorum. Çünkü dünyanın en kötü şeyi ayrımcılıktır. Kimse ona 'Sen niye çekik gözlüsün?' diyor mu? O da diyemez. Serdar bu ülkenin en önemli sanatçılarından biridir ve o yüzden ağzından çıkan sözlere dikkat etmelidir."

SERDAR ORTAÇ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları