kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kaza anını anlattı!

CİHAN
Giriş Saati : 26.02.2009 21:51
Güncelleme : 26.02.2009 22:14
Yeni Haber
Hollanda'nın Amsterdam kentinde düşen Türk Hava Yolları (THY) uçağından sağ kurtulan üniversite öğrencisi Volkan Dağaşan, kaza anını anlattı.

Amsterdam'da düşen THY'nin 'Tekirdağ' isimli uçağından kurtulan yolculardan 7'si İstanbul'a getirildi. Atatürk Havaalanı'na gelen yolculardan üniversitesi öğrencisi Volkan Dağaşan'ı havaalanında anne ve babası karşıladı. Daha sonra ailesi ile evlerine hareket eden Volkan Dağaşan, Erenköy Ethem Efendi Caddesi Fırın Sokak No: 15'te bulunan evlerinin önünde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Volkan Dağaşan, yaklaşık 600 metre yükseklikte olduklarını belirterek, kaza anını şöyle anlattı: "Fazla bir şey görünmüyordu. Bulutların altına indik. Bir anda hava boşluğu oldu. Uçağın burnu aşağı indi. Pilot toparlamaya çalıştı. Gaza bastı herhalde. Uçağın burnu yukarı kalktı. Sonra da toparlayamadı. Birden uçak kuyruğunun üzerine düştü."

Dağaşan, uçağın en arka sırasının bir önünde iki arkadaşı ile birlikte oturduğunu kaydederek, "Herhangi bir duman görmedim. Uçağın motorunu görüyordum. Uçağın motoru düşmedi. Duman falan da yoktu." dedi.

Uçağın kendi oturdukları yerden kırıldığını belirten Dağaşan, uçaktan kendi imkânları ile çıktıklarını belirtti. Dağaşan, "Kendimiz çıktık. Uçak bizim oturduğumuz yerden kırıldı. Uçağın düşmesi ile birlikte içeride ağır yaralılar oldu. Bayağı bir ses vardı. Biz de yaralıydık. Sadece kaşımın üzerinde yara var. Ölenler var. Ağır yaralı olanlar var. Diğer arkadaşlarımın da durumu iyi." dedi.

Dağaşan, kazadan sonra hastaneye götürüldüklerini ve kontrollerinin yapıldığını da dile getirerek, kendileri ile çok iyi ilgilendiklerini de sözlerine ekledi.