kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
AYNASI DÜŞTÜ Tacettin Kurt'a çarpan aracın dikiz aynası düştü. Polis ekipleri kazalardan sonra kaçan araçların yakalanması için çalışma başlattı.

İki yayaya çarpan iki sürücü de kaçtı

Fatih ULAŞ SABAH
22.02.2009
İstanbul'da iki ayrı kazada araçların çarptığı iki kişi yaşamını yitirdi. İki kazada da yayaya çarpan sürücüler kaçarak izlerini kaybettirdi..
İstanbul'da önceki gece iki ayrı kazada iki yaya araç çarpması sonucu hayatını kaybetti. İlk kaza saat 02.00 sıralarında Şişli Cumhuriyet caddesi üzerinde meydana geldi. Fırında işçi olan 40 yaşındaki Tacettin Kurt, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada plakası alınamayan mavi renkli bir aracın çarpması sonucu yere yığıldı. Kazayı gören vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber vererek Kurt'un yardımına koştu. Cadde üzerindeki bir bardan buz getirilerek, yerde can çekişen Kurt'un kanayan kafasına buzla tampon uygulandı. Ancak aşırı kan kaybeden Tacettin Kurt ambulans beklerken yaşamını yitirdi. Polis ekipleri kaçarken kaza yerinde dikiz aynasını düşüren aracı yakalamak için çalışma başlattı.

TAKSİCİ MİNİBÜSÜ TAKİP ETTİ
D-100 Karayolu Maltepe Köprüsü altında ise saat 03.30 sıralarında 27 yaşındaki Ayşe Demirci'ye taksi beklerken plakası yine plakası alınamayan bir servis minibüsü çarptı. Minibüs sürücüsü olay yerinde durmayarak kaçmaya başladı. Çarpmanın etkisiyle yola düşen kadının üstünden başka araçların da geçtiği öğrenildi. Kazanın tanığı taksici Ömer Acar, "Minibüsün kadına çarptığını gördüm. Durdurmak için peşinden Bostancı'ya kadar takip ettim. Plakasını almayalım diye bütün ışıklarını kapattı. Bu kişilerde insanlık kalmamış" dedi. Ayşe Demirci'nin olay yerine gelen bir arkadaşı ise gözyaşlarını tutamadı. Kadının arkadaşı ifadesi alınmak üzere Polis Merkezi'ne götürüldü.