kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Seda Sayan sahneden eşi Onur şan’a seslendi: "Haftaya beraber bir program yapalım."

'Türk estetikçi kör ediyordu'

Öner ÖNGÜN MAGAZİN
22.02.2009
10 yıl sonra gazinoda sahne alan Seda Sayan, gözaltı torbaları için geçirdiği operasyonun kendisini az kalsın kör bırakacağını itiraf etti..
Ünlü sanatçı Seda Sayan, İstanbul'daki Günay Restaurant'da sahne aldı. Tek galalık programda dünden bugüne sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı yaklaşık bir yıldır kötü günler geçirdiğini söyledi. Sanatçı sahnede eşine "Haftaya birlikte program yapalım" diyerek seslendi. Gala öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Seda Sayan, 10 yıl sonra ilk kez gazinoda sahne aldığını söyleyerek "Maksim'den sonra gazino kalmadı" dedi. Onur Şan'ın kendisini yalnız bırakmamasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Sayan, sağlık problemlerinden dolayı yaşadığı kötü günleri anlattı.

ALMANYA'DA KURTULDU
Rahatsız edici boyuttaki gözaltı torbaları nedeniyle uzun süre magazin gündemini meşgul eden ünlü şarkıcı, Almanya'nın Köln kentinde geçirdiği son operasyonla tüm sorunun ortadan kalktığını belirtti. Türkiye'deki bir estetik merkezinde gözaltı torbaları için operasyon geçiren fakat durumu daha da kötüleşen Sayan, Almanya'daki doktorunun "Biraz daha gecikseydin kör olurdun" uyarısıyla dehşete kapıldığını belirtti. Sanatçı, Türkiye'de enjekte edilen sıvının gözaltlarını parçaladığını anlattı. Bu maddenin ne olduğunu bir türlü öğrenemediğini söyleyen sanatçı, "Şükürler olsun ki, artık böyle bir sorunum yok" dedi.