kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Yaşam kılavuzu

20.02.2009
Üç ay dinlendirilmi rakı
Burgaz Rakı, üç kez distile edilmiş ve üç ay dinlendirilmiş Klasik Yaş Üzüm Rakısıyla sofralara yeni bir lezzet sunuyor. Rakının ağızda bıraktığı hoş üzüm aroması ve kolay içimi de damak tadını bilenleri memnun ediyor. Tadıyla olduğu kadar şişe tasarımıyla da dikkat çeken Burgaz Klasik Yaş Üzüm Rakısı, rakıseverlerin vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

İstanbul'u sallamaya hazırlanıyor
İspanyol moda markası Mango, 2009 ilkbahar-yaz koleksiyonunu mart ayında Çırağan Sarayı'nda gerçekleştireceği bir defile ile tanıtmaya hazırlanıyor. Ünlü koreograf Öner Evez'in koreografisinde gerçekleşecek defilenin en büyük sürprizi ise dünya basınının son dönemde peşinde koştuğu Brezilyalı manken Camila Alves olacak. Birçok ünlü Türk mankenle Mango podyumunda yerini alacak Alves, İstanbul'u sallamaya hazırlanıyor.

Etlere eşlik eder...
Doluca, 28 Şubat tarihine kadar Tike, Köşebaşı, Pineapple, Denizhan Et Lokantası ve Develi gibi Türkiye'nin gözde et lokantalarında, KAV şaraplarını müşterilerine özel olarak kadehte sunacak. KAV BoğazkereÖküzgözü, güçlü ve gövdeli yapısı ve kendine özgü aroması ile sade, isli ve baharatlı peynirler, soslu etler ve makarnalar ile mükemmel uyum sağlıyor. Yöresel üzüm türlerinden biri olan hoş aromalı Narince'den elde edilen KAV Narince ise özel üretim yöntemi sayesinde beyaz şarapta arzulanan incelik ve zarafetiyle şarap severlerin damak zevkine hitap ediyor. KAV Narince, güçlü ve gövdeli yapısı ve hoş aromasıyla, ızgaralar, krema soslu beyaz etler, deniz mahsulleri ve Asya mutfağı ile olan eşleşmelerinde şarap severlerin damağında hoş bir tat bırakıyor.

Hokus Pokus...
Çocuk süpermarketi Toyiki'nin oyuncak dünyasına, yeni bir oyun daha eklendi. Dünya İllüzyonlar Şampiyonası Kurulu onaylı, Merlin Sihirbaz Setleri'yle çocuklar, tam 200 oyundan oluşan bu set ile, sihir dünyasının kahramanı olacak. İki farklı büyük set ve altı farklı küçük setten oluşan bu oyunda, birbirine eklenmiş ünlü halka gösterisi, yumurtadan ip çıkarma, şaşırtıcı sihirler yer alıyor.
Fiyatlar: Merlin'in Sihirli Şapkası, 200 sihir oyunu: 29.90 TL. Merlin'in Amatör Sihirbaz Seti, 60 sihir oyunu: 19.90 TL. Merlin'in Mini Sihir Seti, altı farklı set her biri 25 sihir oyunu: 4.90 TL
Haberin fotoğrafları