kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Cumartesi SABAH  
Gurme
Restoran dükkân doğurdu
Sağlıklı yaşam trendiyle birlikte dünyada sağlıklı beslenmeye olan merak her geçen gün artıyor. Mesela ünlü aşçı Jamie Oliver, İngiltere'de okul çağındaki çocukların beslenme düzenine el atıyor, çocukların başarı oranında artış tespit ediliyor. Türkiye'de de durum farklı değil. Fast food'un popüler olduğu zamanlarda burun kıvırdığımız ev yemekleri, şimdi baştacı edilmeye başlandı. Burada da, ev yemeklerinin baştacı edildiği bir mekândan söz edeceğiz. 10 yıllık mazisiyle Nişantaşı'nın en eski restoranlarından olan ve Nişantaşılıların 'sulu yemek' dendiğinde ilk aklına gelen yerlerden Kantin, alt katında hem orijinal hem de sağlıklı yemeklerin satıldığı bir dükkân açtı. ...