kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Yağışlı hava kazalara neden oldu

Giriş Saati : 07.02.2009 10:46
Güncelleme : 07.02.2009 22:20
Yeni Haber
İstanbul'da, sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur, birçok maddi hasarlı kazanın yaşanmasına neden oldu. Kazalarda 1'i ağır 5 kişi de yaralandı.

Sabah 07:30 sıralarında başlayan kısa süreli sağanak yağmurlar nedeniyle kayganlaşan yollar sürücülere zor anlar yaşattı. Kaygan zemin nedeniyle araçlarının hakimiyetini sağlamakta zorlanan sürücüler, dikkatsizlik nedeniyle bazı kazalara da neden oldu. E-6 Karayolu Okmeydanı-TEM bağlantı yolunda meydana gelen iki ayrı kazada toplam 5 kişi yaralandı. Gidiş ve geliş istikametinde meydana gelen 2 ayrı kazada 8 araç hasar gördü.

Okmeydanı istikametindeki ilk kazada 34 UD 9180 plakalı araç direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bariyere, ardından da elektrik direğine çarparak durabildi. Elektrik direğinin de devrilmesine neden olan kaza sonucu bir kişi ağır şekilde yaralandı. Araç sürücü tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, olay yerine gelen ambulans tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayda hafif yaralanan sürücü de aynı ambulansla hastaneye sevk edildi.

TEM istikametindeki kazada ise bir kamyon sürücü zincirleme kazaya neden oldu. Kamyon şoförünün dikkatsizliğinin neden olduğu iddia edilen kazada 7 araç birbirine girdi. 3 kişinin yaralandığı kazada yaralılar Şişli Etfal ve Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza yapan araçlarda maddi hasar meydana geldi.

(CİHAN)