kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kaçan da polis, kovalayan da!

CİHAN
Giriş Saati : 06.02.2009 19:10
Güncelleme : 06.02.2009 22:49
Yeni Haber
Erzurum'da jandarma ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve kendisini durdurmak isteyen polis aracının takla atmasına neden olan araçtaki vatandaşlar da polis çıktı. İki polisin karı-koca olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, jandarma ekipleri, 109. Topçu Alay Komutanlığı önünde 23 EP 100 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak otomobildekiler ihtara uymayarak kaçtı. Bunun üzerine Erzurum polisi alarma geçti. Otomobili durdurmak için polis ekipleri Atatürk Üniversitesi kavşağında barikat kurdu. Bu esnada kaçan araç polis otosuna çarptı.

Görevli araçtaki polis memurları Hacı Tepe ile Satılmış Doğan yaralandı. Özel oto ise yoluna devam ederek Erzincan istikametine yöneldi. Bir süre devam eden kovalamacanın ardından polis ekiplerinin havaya ateş açması üzerine kaçan otomobil Erzurum-Ilıca karayolunda durdu.

Erzurum Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, kaçan araçta bulunan E.P. ile E.P.'nin Kars Emniyet Müdürlüğü'nde görevli evli polisler olduğunu söyledi. Emniyet Müdürü Çalkavur, olayla ilgili araştırmanın sürdüğünü belirterek, ilk aşamada olayın psikolojik nedenlerden kaynaklanmış olabileceğini ifade etti.

Bu arada takla atan polis aracı içerisindeki polis memurları Hacı Tepe ile Satılmış Doğan, Palandöken Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı polis memurlarının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yakalanan karı-koca polis memurları E.P. ve E.P. ise ifadeleri alınmak üzere Gürcükapı Polis Karakolu'na götürüldü.