kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Hülya ve Helin Avşar’ın annesi Emral Avşar her yıl yaz mevsimini Ayvalık’ta geçiriyordu.

Son yolculuk çok sevdiği Ayvalık'a

06.02.2009
Hülya Avşar'ın annesi hayatını kaybetti. Emral Avşar, Teşvikiye'de kılınacak cenaze namazından sonra uçakla götürüleceği Ayvalık'ta defnedilecek..
Emral Avşar, akciğer kanseri savaşını dün 00.30 saatlerinde kaybetti. 21 Ocak'ta solunum yetmezliği nedeniyle fenalaşarak Amerikan Hastanesi'ne kaldırılan Avşar'ın durumunun iyiye gittiği haberlerinin ardından Hülya Avşar "Annemin durumu ciddi" diyerek dostlarını hastaneye ziyarete çağırmıştı. Hülya Avşar ve Helin Avşar acı haberle yıkılırken Emral Avşar, bugün İstanbul'daki Teşvikiye Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından, Yeşilköy Havalimanı'ndan özel bir uçakla götürüleceği Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde defnedilecek.

ERDOĞAN TELEFON AÇTI
Hülya ve Helin Avşar, annelerinin Tarabya'da bulunan Nurol sitesindeki evinde taziyeleri kabul ederken, yakın dostları da onları yalnız bırakmadı. İlaçla ayakta durabilen Hülya Avşar'a en büyük destek ise işadamı sevgilisi Sadettin Saran'dan geldi. Başbakan Erdoğan da annesini kaybeden Avşar'ı dün sabah saatlerinde arayarak başsağlığı dileğinde bulundu

HEMŞİRELİĞİ BIRAKTI
Eski bir hemşire olan 1945 doğumlu Emral Avşar, kızı Hülya Avşar'ın güzellik yarışmasında birinci gelmesi üzerine mesleğini değiştirmiş ve onun menajeri olarak hayatına devam etmişti. Avşar daha sonra "Show Time" adlı bir organizasyon şirketi kurmuştu. Kızı Hülya Avşar'ın sahne performanslarını ve konserlerini de düzenleyen Emral Avşar, akciğer kanserine yakalanmasının ardından daha sakin bir hayatı tercih ederek kızlarına manevi destek vermeyi daha doğru bulmuştu.