kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

TBMM Başkanı Toptan İzmir'de

Giriş Saati : 18.01.2009 14:29
Güncelleme : 18.01.2009 20:26
Yeni Haber
TBMM Başkanı Köksal Toptan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti, Ege FM Karadeniz'in Sesi ve Ata Radyo Egemin Sesi radyolarının yeni hizmet binasını açtı.

Toptan, Vali Cahit Kıraç ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu'na makamında ziyarette bulundu. Basına kapalı yapılan görüşme sonrası Toptan, kentin sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunduklarını söyledi.

Yerel kalkınmanın önemine işaret eden Toptan, ''Yerel kalkınma olmadan genel kalkınma olmaz. Büyük bir koordinasyon içerisinde Türkiye'de belediyecilik alanında çok önemli işler yapıldığını belirtmek isterim'' dedi.

Türkiye'nin pek çok kentinin Avrupa kentlerinden aşağı kalır yanı olmadığını ifade eden Toptan, İzmir'in sadece Türkiye'nin değil dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Toptan, bu anlamda Kocaoğlu'nun dünyanın en şanslı insanlarından biri olduğunu belirterek, kendisine başarı dileklerini ilettiğini ifade etti.

TBMM Başkanı Toptan, daha sonra Balçova ilçesine giderek Ege FM Karadeniz'in Sesi ve Ata Radyo Egemin Sesi adlı radyoların yeni hizmet binasını açtı.

Açılış törenin ardından Toptan, bir restoranda İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Taha Aksoy, AK Parti İzmir milletvekilleri Tuğrul Yemişçi, İsmail Katmerci, Mehmet Tekelioğlu, Erdal Kalkan, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam'ın aralarında bulunduğu davetlilerle yemeğe katıldı.