kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Ocak 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İstanbul, Ankara ve Bursa'da su kesintisi

Giriş Saati : 13.01.2009 11:19
Güncelleme : 13.01.2009 22:39
Yeni Haber
Bağcılar ilçesi Barbaros ve Hürriyet mahallelerine 15 Ocakta 10 saat süreyle su verilemeyecek.

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Bağcılar Malazgirt Caddesi-Mahmutbey yolu kesişimi altgeçit inşaatı kapsamında 15 Ocak perşembe günü deplase çalışmaları yapılacak. Bu nedenle Bağcılar ilçesi Barbaros ve Hürriyet mahalleleri, saat 09.00'dan itibaren 10 saat süreyle su alamayacak.

BAŞKENTTE SU KESİNTİSİ

Alt geçit çalışması nedeniyle içme suyu şebeke hattında bağlantı çalışması yapılacağından yarından itibaren Sincan'ın bazı mahallelerinde 24 saat süreyle su kesintisi uygulanacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Plevne, İstasyon, Ahi Evren, Akşemsettin, Malazgirt, Tandoğan, Yeni Cimşit mahallelerinin tamamı ile Atatürk Mahallesi'nin bir kısmı, yarın saat 24.00'ten itibaren 24 saat süreyle su alamayacak.

BURSA'DA SU KESİNTİSİ


Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları sebebiyle Yıldırım İlçesi Bağlaraltı Mahallesi'nde 14 Ocak Çarşamba günü su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Yıldırım ilçesinde 14 Ocak Çarşamba tarihinde içmesuyu şebeke çalışmaları yapılacağından Bağlaraltı Mahallesi'nde 08.00 ile 18.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları anlık su kesintilerine ve verilmelerine karşı tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanılmaları konusunda uyardı.

(AJANSLAR)