kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Minibüs metrobüs yoluna uçtu

Giriş Saati : 08.01.2009 09:06
Güncelleme : 08.01.2009 21:59
Yeni Haber
D-100 Karayolu Sefaköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında çalıntı olduğu tespit edilen bir minibüs, metrobüs yoluna uçtu.

İçinde 4 kişinin olduğu öğrenilen minibüste, olay yerine polisin ulaştığı anda sadece 1 kişi vardı. Diğer 3 zanlının ise yaralı olan arkadaşlarını bırakarak kaçtığı tespit edildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Olay saat 05.00 sıralarında D-100 Karayolu, Sefaköy mevkiinde meydana geldi. Çaldıkları 34 ED 0986 plakalı minibüsle aşırı hız yapan 4 kafadar, biranda direksiyon hakimiyetini kaybedince önce yol üzerinde bulunan yön tabelasına çarptı, çarpışmanın etkisiyle savrulan minibüs, metrobüs yoluna uçtu. Araçta bulunan 1 kişi yaralanırken, diğer 3 kişi ise arkadaşlarını olay yerinde bırakarak, kayıplara karıştı.

Olay yerine ulaşan polis ekipleri, sağlık görevlilerinden yardım isterken,
yaralıya ilk müdahale yoldan geçen vatandaşlar tarafından yapıldı. Yaralı şahıs, ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, minibüsün çalıntı kaydının bulunduğunu tespit etti. Görgü tanıkları, "Minibüs çok hızlıydı. Önce tabelanın direğine çarptı sonra da yola savruldu. Yaralıyı araçtan çıkardık. Diğer 3 kişi ise kaçtı. Yaralı olan şahıs diğerlerini tanımadığını söyledi. Araç çalıntı olabilir" diye konuştu.

Metrobüs yolunun kapanmasına neden olan kaza nedeniyle minibüs yoldan kaldırılana kadar metrobüs seferleri aksadı. Kazaya karışan aracın yoldan çekilmesinin ardından metrobüs seferleri normale döndü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(İHA)