kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

08.01.2009
Fatoş Güney'den vatandaşlık yorumu
Yılmaz Güney'in eşi Fatoş Güney, ünlü şair Nazım Hikmet'e Türk vatandaşlığının iadesi sonrasında Yılmaz Güney'in gündeme gelmesiyle ilgili, ''Benim için zaten vatandaşlıktan çıkartılma olayı, sadece kağıt üzerinde bir işlemdi. Hiçbir zaman önemsemedim. Şimdi de önemsemiyorum. Herhangi bir girişimim de olmayacak bu konuda'' dedi. Güney, Yılmaz Güney'in mezarının Türkiye'ye getirilmesi konusunda da aynı şekilde düşündüğünü belirterek "Çünkü şu anda henüz Türkiye'de gerçekten demokrasinin yerleşmediğini düşünüyorum" dedi.
AA

Toptan: Baydemir dilini değiştirmeli
TBMM Başkanı Köksal Toptan, annesi Saadet Toptan'ı rahatsızlığı nedeniyle ziyaret ettiği Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'e atfen bazı gazetelerde yer alan sözlerle ilgili ''Bu topraklar Türkiye Cumhuriyeti topraklarıdır, dünya durdukça değişmeyecektir. Sayın Baydemir, dilini değiştirse daha iyi olur'' dedi. Toptan, annesinin sağlık durumu ile ilgili de ''Annemin çok şükür ciddi rahatsızlığı yok. Ama halsizlik ve şiddetli öksürmeden kaynaklanan şikayetleri var" dedi.
AA

CHP'li başkan Avkıran azmettiricilikle suçlandı
İzmir'de Güzelbahçe Belediyesi'ne yönelik Özel etkili Cumhuriyet Savcısı başlatılan ve CHP'li Başkan Ertan Avkıran, çok sayıda belediye görevlisi ile işyeri sahibinin aralarında bulunduğu 85 kişinin gözaltına alındığı "Sarmaşık" operasyonunun dalları büyüyor. 10 yılı bulan başkanlık döneminde Başkan Ertan Avkıran'ın, belediyenin eski Hesap İşleri Müdürü Gülay Başkurt'un, önce otomobilinin kurşunlanması, 6 Eylül 2005'te bacağından vurulması olayında da azmettirici olduğu iddiasıyla suçlandığı öğrenildi.