kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Gözyaşları ile uğurlandı

Giriş Saati : 25.12.2008 14:49
Güncelleme : 25.12.2008 22:08
Yeni Haber
Kadıköy'de çekilen "Sonbahar" dizisinin setinden dönerken TEM Otoyolu, Gazi Mahallesi sapağında kaza yapan kamyonette hayatını kaybeden iki arkadaştan Zehra Sezgin (20) son yolculuğuna uğurlandı.

Genç makyözün cenaze namazında gözyaşlarını tutamayan arkadaşları dizilerde çalışanların çalışma koşullarından yakındı. Genç yaşta hayatını kaybeden Zehra Sezgin'in cenaze namazı öğle namazını mütaakiben kılındı. Yenibosna Merkez Camii'nde kılanan cenaze namazına Sezgin'in ailesi, yakınları ve çalıştığı dizilerdeki oyuncular ile set çalışanları katıldı. Cami avlusunda gözyaşlarını tutamayan dizi çalışanları birbirilerine sarılarak acılarını paylaşmaya çalıştı.

Samanyolu Televizyonu'nda beğeni ile izlenen Beşinci Boyut dizisinde de görev yapan Sezgin'in cenaze törenine katılan "Salih" karakteri ile tanınan Cengiz Toraman, dizi setlerinin çalışma koşullarından yakındı. Zehra Sezgin ile yaklaşık iki yıl birlikte çalıştıklarını ifade eden Toraman, "Pırıl pırıl bir insandı. Bunun bize bir uyarı olması gerektiğini düşünüyorum. Dizilerin çalışma koşulları çok kötü. Bu koşullar düzeltilmesze korkarım ki daha çok kişi böyle kazalarda hayatını kaybedebilir. Herkesin bundan bir ders alması gerekir." dedi. Zehra Sezgin'in cenazesi kılınan namazın ardından Çobançeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kazada vefat eden diğer makyöz Tülay Ergildi'nin cenazesi toprağa verilmek üzere Ankara'ya gönderildi.

(CİHAN)