kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aşk hayatınız

19.12.2008
Yeni fırsatların gezegeni Jüpiter 5 Ocak'ta 5. eve (Eğlence, zevk, yaratıcılıklar, çocuklar ve spekülasyon evi) geçiyor. Tüm yıl boyunca burada kalacak olan bu gezegen, durağanlaşan mevcut ilişkilerinizin hareketlenmesine yol açacak etkilerde bulunacak. Partnerinize heyecan verecek aktivitelerde bulunacaksınız.

11 Ocakta yine 5. evde geri hareketine başlayan Merkür'ün etkisiyle genel anlamda olumlu gelişmeler içeren ve duygusallığın arttığı ilişkilerinizde geçici bir dönem sizi çok fazla zorlamayacak değişiklikler olabilir. Fakat, siz içinde bulunduğunuz duruma göre ayarlamalar yaparak önleminizi alacaksınız.

20 Ocakta 5. evinizde hareket başlayan Güneş'in enerjik katkılarını hissedeceksiniz. Mevcut partnerinizle eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız. Eğer yalnızsanız katıldığınız sosyal gruplarda hoşlanacağınız kişilerin çıkması an meselesi. Fakat, karşınıza çıkacak olan bu tür duygusallık temelinde gelişecek ilişkilerde çok temkinli başlangıçlar oluşturmalısınız.

26 Ocakta yine 5. evde meydana gelecek Güneş tutulması ilişkilerinizde çok hızlı inişlerin-çıkışların olabileceği bir gün olarak karşınız çıkabilir.

9 Şubatta 11. (Geleceği kapsayan hayat alanları, yaşam amaçları, arkadaşlar ve gruplarla ilişkilerimizle ilgili ev). ve 5. evlerde meydana gelecek Ay tutulmasıyla, aşk ilişkilerinizde gözle görülür bir canlanma yaşayacaksınız. 12 Şubat civarında yeni aşklar yaşayabileceğiniz duygusallıklar içine girebilirsiniz.

Mart ayı içinde partnerinizle olan ilişkilerinize hassasiyet önem kazanıyor. Karşılıklı olarak küçük kıvılcımlanmaların büyük yangınlara neden olabileceği durumlar söz konusu. Bunların önüne
geçmek için ay içinde ikili ilişkilerinizde göreceli davranmanız şart.

5 Nisanda duygusal zayıflığınızı kullanarak ilişkilerinizi bozmaya çalışan çevre etkilere karşı çok dikkatli olun.

22 Nisanda 7. eve geçen mars nedeniyle ilişkilerinizi rölantide tutun, keskin tepkilerden konuşmalardan uzak kalın.

Mayısın ilk haftasından sonuna kadar 9. evde geri hareketini (Değişimler,keşifler ve rutin şeyleri kırma. Felsefe ve din. Uzun Yolculuklarımız evi) sürdürecek olan Merkür nedeniyle aşk yaşamınızda sivriliklere meydan vermeyerek, dinginliği oynayın.

15 Haziranda 5. evde geri gitmeye başlayan Jüpiter nedeniyle, sevdiğinize karşı, haklı veya haksız da olsa toleranslı davranmanız gerekiyor.

22. Temmuzda 11. evde (Geleceği kapsayan hayat alanları, yaşam amaçları, arkadaşlar ve gruplarla ilişkiler evi) meydana gelecek olan Güneş tutulması, size yeni hayat arkadaşlıklarının kapısını aralayabilir.)

Ağustosun başında ilişkinizde kopma noktasına gelebilecek gelişmelere meydan vermemeye çalışın.

6 Ağustosta meydana gelecek olan Ay Tutulması nedeniyle ilişkilerinizde spekülasyonlara yer vermeyin. Bu tür kanıtlanması zor olan spekülatif değerlendirmeler size zarar verebilir.

26 Ağustosta Venüs'ün etkisiyle geleceğe dönük yeni birliktelikler yaşayabilir, ciddi beraberliklerin temelini atabilirsiniz.

Eylül ayının 7'sinden itibaren tüm ay boyunca geri hareketini sürdürecek olan Merkür nedeniyle; geride kalmış ilişkilerinizle ilgili sizi rahatsız edici olaylar gündeme gelebilir.

9 Ekimde partnerinizle aranızdaki küçük anlaşmazlıklar had safhaya çıkabilir. Fakat, bu tür gerginlikler Jüpiter'in 13 Ekim'de 5. evden vereceği etkilerle normal seyrine girecek.

Kasım ayı içinde duygusallığınız coşkulu bir hal alacak. Bu hisler altında yapacağınız yaklaşımlar karşınızdakini motive edecek, size karşı daha yakın ve içten davranışlar göreceksiniz.

26 Aralıkta Merkür'ün 4. evde geri hareketine başlayıncaya kadar, ay içinde aşk ilişkilerinizde sıcak bir aile havası esecek. 26 Aralık'ta ise "keskin sirke küpüne zarar verir" sözünden esinlenerek, bir kenarda sessiz sakin kalın.