kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Hakan Yıldırım

Aşk mesajı yüzünden işkenceyle öldürüldü

Aliye ÇETİNKAYA-Mevlüt MIZRAK/SABAH
22.12.2008
Kız kardeşlerinin telefonunda "Seni seviyorum" mesajını gören üç ağabey, kaçırdıkları 18 yaşındaki genci darp edip bıçaklayarak öldürdü..
Konya'nın Beyşehir ilçesinde iki gündür kayıp olan 18 yaşındaki Hakan Yıldırım'ın, 3 aydır telefonla görüştüğü kızın ağabeyleri tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis, berberlik yapan Yıldırım'ın 3 ay önce tanıştığı Şerife B. (22) adlı kızla telefon arkadaşı olduğunu ve kısa süre önce kızın ağabeyleri tarafından darp edildiğini belirledi. Şerife B.'nin büfecilik yapan büyük ağabeyi Hüseyin B.'yi (33) takip eden polis, büfecinin sürekli görüştüğü 4 kişiyi gözaltına aldı. Hüseyin B. olayla ilgisi olmadığını söylerken, 4 arkadaşı kime ait olduğunu bilmedikleri bir cesedi Avdancık bölgesine gömdüklerini söyledi. Polis olay yerinde yaptığı araştırmada Yıldırım'ın cesedi ile karşılaştı.

HİÇ GÖRÜŞMEMİŞLER
Hüseyin B.'nin kız kardeşi ve ağabeyleri İsmail (23) ile Bekir de (26) gözaltına alındı. Cinayeti işlediklerini itiraf eden iki kardeş, "bıçağı ağabeyimiz kullandı, biz ise genci döverek darp ettik'' dedi. Gencin 10 yerinden bıçaklandığı belirlendi. Gözaltına alınan Şerife B. "Telefonum fazla çaldığından şüphelenen büyük ağabeyim telefonu zorla elimden aldı. Telefonumda 3 ay önce telefonda tanıştığım Hakan Yıldırım'ın bana gönderdiği 'Seni seviyorum bi tanem' mesajı vardı. Ben Hakan ile sadece telefonda görüştüğümü hiç yüz yüze görüşmediğimi söyledim" dedi. Hakan Yıldırım'ın, genç kızın telefonunu bir yakınından aldığı ve telefonla görüşmeye başladıkları öğrenildi. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan üç kardeş "kasten adam öldürmek'', diğer 4 şüpheli ise "suç delillerini yok etme ve yardım" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. 7 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberin fotoğrafları