kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İş hayatınız

19.12.2008
11 Ocaka kadar olan günlerde işlerinizde rutin bir rahatlama göreceksiniz. Merkür'ün bu tarihten sonra geri hareketine başlamasıyla (1 Şubat'a kadar) iş akitlerinizde her zamankinden daha fazla analizci olmanız gerekir. Kesin karalarınızdan önce uzun bir süre kararsız kalmanız ve zamanın akışına kendinizi bırakmanız uygun olacaktır.

1 Şubatta Merkür'ün 4. evde ileri hareketine başlamasıyla, projelerinizde olumlu işbirliklerine girebilirsiniz.

5. ve 11. evlerde gerçekleşecek olan 9 Şubattaki Ay tutulması nedeniyle iş ilişkilerinde inişli çıkışlı, gergin ortamlar yaşayabilirsiniz. Bu arada, iş yerinde de size farkında olmadan yük olan kişileri de elimine edebilirsiniz.

6. eve (İş hayatımız,sağlık ve faydalı yetenekler evi) 18 Şubatta giriş yapan Güneş; iş hayatınızın olumlu işbirliklerini gündeme getirecek. Burada dikkat göstermeniz gereken en önemli nokta "sabır ve metanet" olmalıdır.

Martın ilk haftasında iş yeri tartışmaları, kişilik çatışmaları içine gireceksiniz. Venüs'ün geri hareketinin etkisiyle, hiç beklemediğiniz aksaklıklar oluşabilir.

Mart ayının ortasında Mars'ın da 6.eve girişiyle sabrınızı frenlemekte zorluk çekeceksiniz. Her ne olursa olsun iş arkadaşlarınızı dinleyin. Öfke ile kalkışmayın. Daha sonra zararlarını toparlamakta zorluk çekersiniz.

Yakın, samimi ilişkilerimiz, iş ortaklığımız ve evlilik evimiz olan 7. evdeki Güneş 20 Marttan sonra iyi etkilerini vermeye başlayacak. İş hayatınızda önemli yer tutacak iş bağlantıları yapabilirsiniz. Merkür ve Venüs'ün de katkı yaptığı etkilerle Ay sonuna kadar genelde pozitif bir iş ilişkileri yumağı görünüyor.

5 Nisanda Mars ve Satürn'ün (Kişiliğimize aykırı gelen veya bizi toplumla uyumsuz yapan yanlarımız ve bunların hayata yansımaları evi) ve (İş hayatımız,sağlık ve faydalı yetenekler evi) evinde (12. ve 6. evler) yaptıkları karşıt açılar kısa süre de olsa iş hayatınızdaki karşıtlarınızı gündeme getirecek. Bu konuda sizin aleyhinize olabilecek sürtüşme ve dedikodulara karşı uyanık olun.

20 Nisanda 8. evimize giren Güneş; borçlarımız konusunda ince hesaplar içine girmemizi gerektiriyor. Etraflıca planlar yaparak, beklemediğimiz ödemelere karşı hazırlığınızı yapmalısınız.

Mayıs ayının ilk haftasında olumlu seyredecek iş ilişkilerinizde, 7 Mayıstan sonra dikkatli olmanız gerekmektedir.

31 Mayısa kadar sürecek olan 9. evdeki Merkür'ün geri gidişi sürecinde iş ilişkilerinde sizi zora sokacak ilişkiler gündeme gelebilir.

31 Mayısta Merkür 8 evde ileri hareketine başlarken, Mars ta bu eve giriyor. Ortaklıklar konusunda sizi zor pozisyonlara sokabilecek ihtimalleri derinliğine analiz etmeli, kişilerin davranışlarını dikkate almalısınız.

Jupiter 15 Haziranda 5. evde geri gitmeye başlıyor. Bu dönemde işlerinizle ilgili durgunluk yaşayabilirsiniz. Davranış şekliniz "yere sağlam basan" tarzda bir kişiliği rakiplerinize hissettirmek olmalıdır.

Uranüs 1 Temmuzda 6. evde geriye gidiyor. Uzun vadeli işlerinizde farkında olmadan göz ardı Ettiğiniz işler önem kazanacak. Bunları tekrar prosedür içine sokmak için zaman harcamalısınız.

7 Temmuzda meydana gelecek olan Ay Tutulması 10 ve 4. evimizi etkileyecek. Kariyer utkularımızla ilgili değişimlerin içinde bulunacağımıza işaret ediyor. İçinde bulunduğunuz işle ilgili olarak, iş arkadaşlarınıza göre kabiliyetli olan yönleriniz ön plana çıkacak. Fakat, her zaman ki gibi, doğal süreç çalışacak ve "çekememezlik" gibi sizi sönümlendirmeye yönelik karşıt tepkiler ortaya çıkacaktır.

22 Temmuzda 11 evde meydana gelen Güneş tutulması sırasında, inatla iş ilişkilerini olumlu yönde tetikleyecek sosyal ilişkilerimizi taze tutmalısınız.

5. ve 11. evlerde 6 Ağustosta meydana gelecek olan Ay tutulması sırasında iş yerinde spekülatif yorumlara karşı uyanık olmalısınız. İstemeden kendinizi bu tür bir dedikodu kazanının içinde bulabilirsiniz.

23 Ağustosta 12 eve giren Güneş döneminde; en uygun davranış şekli, kendi başınıza kalarak çalışmalarınızı sürdürmek olmalıdır. Böylece, sosyal topluluklardan gelecek her türlü olumsuzluğu bertaraf etmiş olursunuz. Bu tür davranışları 26 Ağustos'a kadar (Venüs'ün 11. eve geçmesine kadar) sürdürebilirsiniz.

Eylül ayına "Merkür'ün geri gitmesi" olayı damgasını vuruyor. 7-29 Eylül arası geri giden Merkür; İş ve kariyer yaşamınızla ilgili hesapta olmayan negatiflikleri gündeme getirebilir. Bu dönemde, bulunduğunuz statükoyu muhafaza etmeye çalışın.

13 Ekimde Jüpiter 5. evde ileri harekete başlıyor. Şanslı bir dönemi değerlendirmek size kalıyor. Tartışmalı ortamlardan uzak kalarak, iyi niyetli tavırlarla finansal durumlarınızı lehinize çevirmeniz mümkün olabilir.

8 Kasım, yatırımlarınız için iyi bir dönem. Venüs'ün 2. eve geçmesiyle para hareketleriniz açısından uygun bir gün.

26 Aralıkta Merkür 4. evde geri harekete başlıyor. İşlerinizle ilgili tüm iş akış prosedürlerinizde adım, adım dikkatle yürümeniz gereken günler.