kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

''Rıddım Bar''daki kavga: 11 kişi adliyeye sevk edildi

Giriş Saati : 20.12.2008 17:02
Yeni Haber
Beyoğlu'ndaki bir barda çıkan ve 3 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 11 kişi adliyeye sevk edildi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 9 Aralık günü Sıraselviler Caddesi'ndeki ''Rıddım Bar'' da iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişinin olay yerinde öldüğü ve olaya karışanların kaçtığı anımsatıldı.

Olayın ardından şubeye bağlı ekiplerce yapılan çalışma sonucu, çatışmanın söz konusu işletmenin devri ile ilgili olarak iki grup arasında çıkan anlaşmazlıktan kaynaklandığının tespit edildiğinin bildirildiği açıklamada, 4 gün önce İstanbul ve Zonguldak'ta gerçekleştirilen operasyonlarda her iki gruptan toplam 12 kişinin yakalandığı kaydedildi.

Açıklamada, bu kişilerin araçlarında, üzerlerinde ve evlerindeki aramalarda da 8 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 129 fişeğin ele geçirildiği kaydedildi. 11 şüphelinin Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildiği, 1 kişinin ise serbest bırakıldığı belirtildi. Olayla ilgili bir kişinin de arandığı öğrenildi.

AİLENİN 2 GRUBU ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIK


Polis yetkilileri, taraflar arasındaki anlaşmazlığın ''Rıddım Bar''ın iki büyük ortağından biri olan Galip T'nin, yüzde 48 hissesini bar çalışanların Barış M'ye devretmesi ve diğer büyük ortak Murat B'nin bu devri onaylamaması ile başladığını belirtti.

Yetkililer, daha sonra hisselerin Yakup S. tarafından devralındığını, bu hisselerin de aile içindeki 2 grup arasında anlaşmazlığa yol açtığını ve bu nedenle silahlı çatışma çıktığını anlattı.

(AA)