kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Ece Sükan, modellik için; "Kilometreyi tamamladıktan sonra modellikte belli bir doyuma ulaşıyorsun. Zaten o işler de düştü. Yani karşılıklı olarak iki kişi birbirini bırakıyor gibi olduk" diye konuşuyor.

Özcan'a güzel bir yumruk attım!

ESİN ÖVET - MAGAZİN
18.12.2008
'Aşk Yakar' dizisinin dayak sahnesi için rol arkadaşı Özcan Deniz'le 9.5 saat dövüşen Ece Sükan çekimlerin zorlu geçtiğini söyledi: Ben de vurdum Özcan'a. Hatta bir ara, Özcan kaçırdı çeneme! Sonra da bir tekme attı. Ben de ona bir güzel yumruk attım. Çekimi ufak tefek sıyrıklarla atlattık..
Modellik, moda editörlüğü, oyunculuk gibi birçok işi bir arada sürdüren Ece Sükan, 'Aşk Yakar' dizisinde canlandırdığı 'Belda' karakteriyle dikkatleri çekiyor. Dizide Özcan Deniz'in sevgilisini canlandıran Sükan, ekonomik kriz nedeniyle ekip olarak indirim yaptıklarını söylüyor...

ECE SÜKAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ÖZCAN DENİZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Oyunculuğu sevdiniz sanırım...
Evet, sevdim. Doğru yerde, doğru zamanda olmakla alakalı bir şey bu. Bundan önceki projeler de çok güzeldi. Çok iyi ekiplerle çalışmıştım. Ama o zamanlar kendimin çok farkında değildim. Çok bilinçli değildim. Ama bu rolde biraz daha bilinçliyim. Rol arkadaşlarım bana çok destek oluyor. Meltem Cumbul da, Özcan Deniz de oyunculuk adına tüyo veriyorlar bana.

* Dizide en çok Özcan Deniz ile öpüşmeniz ve dayak yemeniz konuşuldu...
Dayak sahnesinin çekilmesi 9.5 saat sürdü. Çok zahmetli bir çekimdi.

UZUN SÜRDÜ AMA DEĞDİ
* 9.5 saat dayak yediniz yani...
Yok yok ben de vurdum Özcan'a... Hatta bir ara, Özcan kaçırdı çeneme. Sonra da bir tekme attı. Ben de ona bi güzel yumruk attım. Ufak tefek sıyrıklarla atlattık. Uzun sürdü ama değdi.

* Genç oyuncuların olduğu dizilerden genelde aşk doğar. İleriki zamanlarda Özcan Deniz'le bir aşk yaşama ihtimaliniz var mı?
Yok, Özcan'la benim aramda aşk yaşanmaz! Özcan'ın çok güzel bir beraberliği var şu anda. Fahriye çok sevdiğim birisi oldu. Çok kısa zamandır tanıyorum ama çok tatlı, çok kibar ve gerçekten hoş bir kız. Sete geliyor ara sıra, bize yardımcı oluyor. Çünkü bizim setimiz çok yorucu geçiyor. Aşk diye bir şey asla olamaz zaten, Özcan Deniz benim çok iyi arkadaşım. Benim bu üçüncü dizim. Bir dizide daha Özcan ile oynamıştım. Yani aramızda asla bir ilişki yaşanmaz, onu anlatmaya çalışıyorum.

* Fahriye Evcen'in öpüşmenizi kıskandığına dair haberler çıktı.
Ay, hiç öyle bir şey yok. Artık hep aynı şey aynı şey çıkarsa olmaz ki! Ama bu hiç doğru değil. Bunlar bence magazin matematiği. Herkes işine konsantre ve herkes onu yapmaya çalışıyor.

İNDİRİM YAPTIM
* Peki sizin ekibiniz ekonomik krizden etkilendi mi? Siz de bir indirime gittiniz mi?
Evet, etkilendik. Biz de indirim yaptık. Herkesin bir fedekârlık yapması gerekiyordu.

* Mankenliği bıraktınız mı tamamen?
Kilometreyi tamamladıktan sonra modellikte belli bir doyuma ulaşıyorsun. Çünkü modellik kilometre işi. Zaten o işler de düştü. Yani karşılıklı olarak iki kişi birbirini bırakıyor gibi olduk. Ayrıca muhteşem moda haftaları var da, çıkmıyor değilim. Zaten hevesim de kırıldı biraz. Artık başka şeylere ağırlık vermek istiyorum. Oyunculuk ve yurtdışında moda editörlüğü mesela... Kitap yazmak, modayla ilgili yaptığım şeyleri arşivlemek istiyorum. Şimdi Bilgi Üniversite'sinde moda editörlüğü dersi vereceğim. Manken olarak da prestijli işlerde olmaya devam edeceğim, yani tamamen bıraktım diye bir şey yok. Moda editörlüğü de benim hiçbir zaman kopamayacağım bir iş. Altın bilezik o benim için. Boş olduğum an, 'Hadi bir çekim yapayım' diyorum.

* Peki oyunculukta sınırlarınız var mı?
Yok, hayır. Daha uç rolleri bile yapabileceğimi hissediyorum.
Haberin fotoğrafları