kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Camide korkutan yangın

Giriş Saati : 17.12.2008 16:37
Güncelleme : 17.12.2008 23:08
Yeni Haber
Acıbadem Ahmet Türk Camii'nde yangın çıktı. İmam odasında çıkan yangın itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü. Bu son bir haftadaki 10'uncu cami yangın oldu.

Son günlerde meydana gelen camii yangınlarına bir yenisi daha eklendi. Saat 15:30 sıralarında meydana gelen yangın camide büyük hasara yol açtı. Görgü tanıklarına göre camiden bir kişi hızla kaçarak uzaklaştıktan kısa süre sonra da imam odasından alevler yükseldi. Alevlere ilk müdahaleyi bahçe hortumuyla cemaat yaptı. Bu sırada itfaiyeye de haber verildi. İmam odasında bir piknik tüpünün bulunduğu ve bunun alev almasından korkan cemaat panik yaşadı.

Kısa sürede olay yerine gelen Kadıköy ve Üsküdar İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yangına müdahale etti. Alevler büyümeden söndürüldü. Camide maddi hasar meydana geldi.

PENDİK'TE CAMİ YANGINI

İstanbul'daki cami yangınlarına bir yenisi daha eklendi. Son olayla birlikte Anadolu yakasında yakılan cami sayısı 11'e ulaştı.

Pendik Dolayoba Dumlupınar Mahallesi'nde bir camide yangın çıktı. Bülbül Sokak'ta bulunan Dolayoba Süleymaniye Camii'nde saat 17:30 sıralarında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Caminin girişinde bölümündeki halıların tutuşturulması sonucu çıkan yangın vatandaşlar tarafından söndürüldü. Yanan halılar vatandaşlarca dışarı çıkarıldı. Olay yerine gelen itfayienin de müdahalesine gerek kalmadan yangın söndürülmüş oldu. Polisin yangınla ilgili çalışmalarına başladı.

AJANSLAR